Itt a világ legjobb macska naptára, ha feldobnád a lakásod és az irodád valami különlegességgel

Az állatos dolgok és naptárak, így ez a macska naptár is mindig népszerűek, de ez most valóban egy olyan macska naptár ami nem azért jó és cuki mert állatok vannak rajta, hanem mert tényleg ötletet energiát és sok-sok kitartó munkát tettek bele.

Az ötlet tulajdonosa és elkészítője Kate Funk Milwaukee-ból. Aki saját története alapján egyszer hazavitte a macskáját akit csak AC-nek hív. AC elég magának való macska ahogy az lenni szokott és általában semmi sem érdekli csak a gazdája.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Riói olimpia 2016 és az olimpiai stadion az AECOM-tól

AC egyik születésnapján jött az ötlet hogy üdvözlő kártyát készítsen Kate a cicusnak, amit egy hevenyészett és összedobott háttér előtt el is készített. Az első üdvözlő lap is jól sikerült, mivel AC megvető és unalmas nézése nagyon jól mutatott a tökéletes háttéren.

Ezt az üdvözlő lapot látta meg egy boltos ismerőse aki megkérdezte nincs-e több, másik képeslap is. Innentől kezdve már minden magától ment, hamarosan elkészültek további képeslapok és a macska naptár is.

A 2016-os macska naptár mellett természetesen üdvözlő kártyákat is lehet kapni Kate Etsy oldalán. Sőt több kategóriából is lehet válogatni, mint a 80-as évek lapjai, a születésnapi üdvözlő kártyák, a szörny macskák és természetesen akár készletet is vásárolhatunk.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Emlékek a falon - dekoráljunk fényképekkel!

Az árak egyáltalán nem drágák! A Macska Naptár nem tekinthető urizálásnak, szinte mindenki megengedheti magának és egy ilyen macska naptár nem olyan mintha a Kiszel Tünde naptár lógna a falon!

Macska naptár képek

macska naptármacska naptármacska naptármacska naptármacska naptár 4 macska naptármacska naptármacska naptár

Macska képeslap, születésnapi kártyák és ajándék csomagok képei

A teljes választékért nézd meg az Etsy-n Kate Funk oldalát.

macska képeslapmacska képeslap 19macska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska üdvözlő lapok és anyagokmacska képeslap

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

macska képeslapmacska képeslapmacska képeslapmacska üdvözlő lapok és anyagok

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved