Ez a kis legénylakás és a luxus hangulata, valamint szinte tökéletes összhangja a letisztult dizájn és a tervezők közös erénye.

Ezt a kis legénylakást a Black & Milk tervezte újra a tulajdonos kérése alapján egy kis luxussal. Bár maga a lakás és az épület sem régi, hiszen a 2016 ban átadott Londoni Canellato toronyban található, a tulajdonos nem volt megelégedve vele.

A vevő kérése alapján a tervező csapat létrehozott egy teljesen nyitott teret ahol a konyha egy kis étkező és a nappali egy légtérben található. A nyitott légtér tette lehetővé, hogy a kisméretű legénylakás kényelmes és élhető otthont nyújtson a tulajdonosnak és barátainak.

Az eredeti elrendezéssel ellentétben pár apró de lényeges változással érték el, hogy a kis legénylakás valóban élhető legyen. Ilyen többek között a háromszögletű konyhapult, ami a kis méretével lehetővé teszi egy nagyméretű kanapé elhelyezését a nappaliban.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Virágözön - káprázatos tavaszi virágdekorációk!

A kis háromszögletű sziget tökéletes kiegészítése a lakásnak és a konyhának, hiszen ha szükséges munkafelület lehet a konyhának, vagy akár reggeliző helyként is használható, ezen kívül pedig mind vizuálisan mind pedig formálisan is tökéletesen osztja fel a teret.

Az egész legénylakást a letisztult dizájn és a visszafogott luxus jellemzi. Maga a tulajdonos kérte és a tervezésnél is figyelembe vették, hogy a használt színek lehetőleg ne legyenek hivalkodóak. Annak érdekében, hogy a dizájn és a lakás mégis megtartsa a dinamikus hatását a tervezők gazdag drapériákat és mély színeket használtak de gondosan odafigyeltek a harmóniára.

Tökéletes példa a fenti harmóniára és dinamikára a hálószoba sötét csokoládé barna háttámlája ami tökéletes összhangban és kontrasztban van a világos tapétával.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Pózoló kutyák a lakásban - új őrület minden állatbarátnak

Figyelemre méltó, hogy ebben a kis térben is sikerült a legénylakás ellenére kialakítani egy valóban használható étkezőt, sőt egy olvasó sarok is kényelmesen elfért. Természetesen nem maradhatott ki a páratlan panorámával rendelkező zöld sziget a terasz-erkély sem.

Ez a Londoni kis legénylakás valóban tökéletes példája a harmóniának a letisztultságnak és a luxusnak.

kis legénylakás - nappali , olvasó sarok és nagy kanapékis legénylakás - konyha és háromszög konyhapult kis legénylakás - olvasó sarokkis legénylakás - olvasó sarokkis legénylakás - nappali konyha és étkezőkis legénylakás - nappali beépített bútorkis legénylakás - nappali beépített bútorkis legénylakás - étkező

Otthon 24 megosztás

kis legénylakás - dolgozókis legénylakás - hálószobakis legénylakás - hálószobakis legénylakás - terasz erkély és panoráma

kis legénylakás - londonkis legénylakás - caellatio torony

1 HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJ ÜZENETET

Kérjük írd meg a hozzászólást
Kérjük add meg a neved itt