Ez a kis lakás berendezés remek példa arra, hogyan lehet egy teret maximálisan kihasználni és megnövelni

Egy régi ház klasszikus cső alakú kis lakás berendezéséért a DPAW 2016-ban számos dizájn díjat és elismerést kapott, többek között az komoly elismernék számító The Architizer A+Awards -ot is.

Ez a kis lakás  egy régi házban a sokszor tapasztalható elég előnytelen és nehezen kihasználhatós sávos alaprajzzal és két szobával. A lakberendezési feladat az volt hogy egy kis 3 tagú családnak teremtsenek a lehető legnagyobb helyet 69 nm-en úgy, hogy megőrzik a 2 szobás elrendezést.

A kis lakás berendezési feladatát nehezítette az is, hogy az ingatlanban kevés ablak és így elég kevés fény is volt. Ezért a felújítás feladata az volt, hogy minél több fényt és minél nagyobb teret varázsoljanak.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Kis lakás átalakítható terekkel - YO! koncepció

Kis lakás berendezése

Nyilvánvaló, hogy a több dizájn díjat az igazán ötletes és átgondolt berendezéssel nyerte el ez a kis lakás. A térelválasztás különleges módon maga a konyha szekrény oldja meg és egy üvegezett nyílást is beépítettek. Ezzel a tér érzetét jelentősen növelték egyáltalán nem érezni, hogy ez egy kis lakás. Ha pedig szükséges természetesen reluxával teljesen is elválasztható a két nagy szoba.

Érdemes még szót említeni a tárolásról is, hiszen amikor egy ilyen kis lakás berendezése a feladat, különösen egy család számára akkor fontos, hogy legyen megfelelő mennyiségű tárolási lehetőség. Ha megfigyeljük, az egész kis lakás berendezése rendkívül kompakt és átgondolt, gyakorlatilag mindenhol tárolási lehetőségeket találunk.

EZ IS ÉRDEKELHET:  20 modern és lenyűgöző kép Mark Lawrence stílusában

Az egyik kedvenc tárolási megoldás a teles fal méretű épített könyvespolc, de a konyhával egybe épített nappali szekrény is hatalmas. A hálószobában pedig a beépített gardróbon kívül még az ágy alatti dobogó is rejtett tárolóként funkcionál.

Az egész lakás rendkívül átgondolt és tökéletesen kidolgozott, tele ötletes kompakt és mindennapi megoldással. Nem véletlen kapott több díjat is ez az átalakítás.

kis lakás berendezése - nappalikis lakás berendezése - nappalikis lakás berendezése - nappali kis lakás berendezése - üveg elválasztó falkis lakás berendezése - konyhakis lakás berendezése - konyhakis lakás berendezése - konyhakis lakás berendezése - konyhakis lakás berendezése - nappali beépített szekrénykis lakás berendezése - nappalikis lakás berendezése - nappali könyvespolckis lakás berendezése - nappali könyvespolc

Otthon 24 megosztás

kis lakás berendezése - konyhakis lakás berendezése - konyhakis lakás berendezése - konyhakis lakás berendezése - hálószoba kis lakás berendezése - hálószoba

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

kis lakás berendezése - hálószoba kis lakás berendezése - előszobakis lakás berendezése - fürdőszobakis lakás berendezése - mosdókis lakás berendezése - mosdókis lakás berendezése - fürdőszobakis lakás berendezése - fürdőszobakis lakás berendezése - fürdőszoba

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved