Ikea hack magas szinten Tom Dixon tervezőtől aki az IKEA Delaktig kanapé tervezője és hackelője is egyben

Az ikea hack, azaz az ikea bútorok átalakítása kedvelt időtöltés, sok helyen találkozunk jó ötletekkel. Ezt az ötletet egyre jobban nem csak az otthoni barkácsolók szokták végrehajtani és bemutatni. Most abban térünk el ettől, hogy az a deisgner, Tom Dixon mutatott be olyan Delaktig ikea hack átalakításokat, amik ezt a kanapét méltán emelik egy szoba díszévé.

Ahogy már írtam az érdekesség ebben az hogy ezt a fiatal most bemutatott átalakítható kanapé – fotel család eredetileg is Tom Dixon és az IKEA közös terve alapján valósította meg és kezdte el árulni az IKEA. Eredetileg is a variálhatóság és a testre szabhatóság volt a cél amit még tovább vitt a designer.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Dél-afrikai mennyország- gyönyörű design ház a zen jegyében!

Ez az ikea hack nem csak egy átalakítás. A tervező egyből több szövetet, köztük még szőrös huzatot is kiadott. Emellett moduláris kiegészítőkkel is ellátta a kanapét. Ezekkel a szövetekkel és kiegészítőkkel bárki testre szabhatja és kedvére átalakíthatja az IKEA kanapét.

A kiegészítők tervezésénél és készítésénél nem csak a látványt, hanem a funkciókat is változtatták. A különböző kiegészítőkkel különböző funkciókat lehet hozzáadni a bútorhoz.

Öröm látni amikor egy neves tervező minőségi kiegészítőkkel segíti követni azt a trendet, hogy a vásárlók a megfizethető bútorokat saját igényükre alakíthassák.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Svéd nappali - elegáns és praktikus stílus

Ezek az ikea hackek nem csak a szemnek készültek a tervező oldalán már meg is vásárolhatóak. Az árak változóak és természetesen nem a filléres tételek közé tartoznak. Azonban ha azt nézzük mennyibe kerül egy valóban designer bútor vagy kanapé akkor nem is magasak. Egy valóban designer kanapé vagy bútor ára bőven a hackekkel kiegészített IKEA kanapé ára felett található.

IKEA hack - Delaktig kanapé - csíkosIKEA hack - Delaktig kanapé - virágtartóIKEA hack - Delaktig kanapé - könyv tartóIKEA hack - Delaktig kanapé - feketeIKEA hack - Delaktig kanapé - feketeIKEA hack - Delaktig kanapé - fekete szőrös huzatIKEA hack - Delaktig kanapé - fekete szőrös huzatIKEA hack - Delaktig kanapé - kék szőrös szövetIKEA hack - Delaktig kanapé - virágtartó

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved