Ez a hordozható asztal kartonpapírból, környezetkímélő, újra hasznosítható és lehetővé teszi a kényelmes álló használatot is.

Rugalmas, összecsukható, hordozható asztal ami 100%-ban újra hasznosítható, sőt “nyugati” pénztárcához mérten még olcsó is az új zélandi tervezők által megálmodott papír íróasztal.

Fraser Callaway, Oliver Ward, és Matt Innes indította a Kickstarter kampányt amiben pénzt kezdtek gyűjteni erre a 6,5 kg-os hordozható asztalra (Refold). A kampány végül nagy sikerrel zárult, hiszen a minimálisan szükséges 40.000 dollár helyett több mint 70.000 dollárt sikerült 42 nap alatt összegyűjteni.

Az igazán nagyszerű a már említett tulajdonságokon felül, hogy ezt hordozható asztalt, íróasztalt vagy munka asztalt, nem csak egy méretben, hanem a magasságokhoz igazítva több méretben és magasságban is meg lehet rendelni.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Szilveszteri dekoráció házilag, 10 elkészíthető díszítés

A méret variációk mellett az eredeti kampányban díszített verziók is készültek. De ha elég ügyes vagy akkor természetesen a saját asztalodat te is feldíszítheted bármilyen mintával.

A Hordozható asztal már megrendelhető a hivatalos weboldalon is, ide kattintva: Refold.co Természetesen azért ajánljuk a linket és a weboldalt, mivel Magyarországra is lehetséges a szállítás.

Mi hordozható asztalt elve nem is nagyon találtunk az interneten, így nincs mivel összehasonlítani. Ennek ellenére biztosan kijelenthető, hogy az anyag választás nem csak a környezet tudatosság miatt érdekes, hanem azért mert a hordozhatóság egyik előfeltétele a kis tömeg. A hordozható asztalnak így talán nem is lehetne jobb és könnyebb anyagot találni mint a papírt.

Az eredeti weboldalon már nem csak az hordozható asztalt lehet megvásárolni, hanem akár egy vízhatlan felső fedő részt is rendelhettünk, így a kényesebb nedvesebb munkákhoz is bátran használható.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Modern íróasztalok - a mindennapi kényelemért!

Az ára a magyar pénztárcához mérten nem annyira olcsó bár annyira nem is drága. Talán ami fontos és az ár érték arányt nagyban javítja, hogy az ár már tartalmazza a szállítási költségeket is, tehát ezért az árért már nincs más dolgunk mint átvenni az íróasztalt.

Az ötlet a megvalósíthatóság és a használhatóság is egyértelmű, amit mi hiányoltunk egyedül az a kiegészítők hiánya. Reméljük hamarosan a cég további változatokat és kiegészítőket és kínál majd.

Ha Te is szeretnél egy praktikus és környezet barát valamint egyben dizájnos íróasztalt, akkor rendeld meg! http://www.refold.co/pre-order/

hordozható íróasztal

hordozható íróasztal
hordozható asztal papírhordozható asztal papírhordozhato-asztalhordozható asztal papírhordozhato-asztal-2hordozható asztal papír hordozható íróasztal - asztal

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

hordozható íróasztal - asztalhordozható íróasztal - asztal

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved