Ez a ruha Swarovski kristályokból készült. Nem elírás, nem csak Swarovski-val díszített, hanem abból készült, high tech jövőt idéző valódi ruha költemény és műalkotás.

Igyekszünk Trend rovatunkban mindig tényleg valami különlegeset bemutatni. Ez a ruha Swarovski kristályokból, most viszontnem csak a trend rovatunkba, hanem szinte a lakberendezés, tervezés-be is beleférne. Elkészítésében egy tervező és a 3D technológia is részt vett.

A divattervező Lana Dumitru és a tervező Vlad Tenu együtt vágtak bele közösen a Swarovski-val ebbe a design projektbe. A ruha Swarovski kristályokból készült ezt már tudjuk. Azonban a valódi cél a mai divatot és a digitális világot és műveket egyesítő szoborszerű mű létrehozása volt.

A duó által megalkotott Foraeva nevű ruha egy hagyományos román szőnyeg népmintája alapján készült és több mint 25000 Swarovski kristályból készítették el. Természetesen a high tech nem csak a megjelenésben van jelen. A ruhát szobrászati és 3d-s szimulációkkal,  metamatematikai algoritmusokkal hozták létre. Számtalan digitális prototípust állítottak elő mielőtt elkészült a ruha ami Swarovski kristályokból áll.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Hogy készítsünk Véres Agy tortát 'Walking Dead' módra

Ránézésre is van hasonlóság a digitálisan létrehozott látvány elemek és a ruha között, hiszen ahogy már mondtam a ruhát, így a ruha hullámait is digitális algoritmusok hozták létre, melyek próbálták a szőnyeg újraértelmezett mintázatát is megjeleníteni.

Ha megfigyeljük a Swarovski kristályok szinte egy kibővített 3D megjelenítő képpontjai is lehetnének. A végső ruha megalkotásához 6 napra és 15 emberre volt szükség.

Mi is lett a végeredmény? Ahogy a tervező fogalmaz:

A Foraeve egy egyedi ruha Swarovski kristályokból, mely pozitív és színes üzeneteket közvetít nekünk a következő századból. Az identitás és a hagyomány nem veszik el a globalizáció miatt, megtalálják majd azt az utat a technológia és az érzelem segítségével. Talán azt gondolhatjuk, hogy a föld egy búcsú ajándékot ad nekünk mielőtt mi elhagyjuk és egy másik bolygó miatt, vagy azt hogy ez egy ruha egy szombat estére a Marson.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Eklektika – keverd a különböző korok stílusjegyeit!

Foraeva Film – ruha Swarovski kristályokból

Egy rövid film is készült, ami a Forave története az emberiségről, a mitológiáról és a térről. A jövőben kezdődik és vissza vezeti a hagyományokat a jelenbe. Ez egy ruha Æva-nak. A jelképes karakter a jövőből jön hogy inspiráljon minket és átvezessen minket a kvinteszenciális értékeinken keresztül a jövőbeli örökségünk átalakítására. Ő a régi Eve és a jövő aki a hagyományokat és a galaxis legdivatosabb gondolatait hordozza.

 

high tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokból high tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokból high tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokból high tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokból high tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokból

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

high tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokból 3d high tech ruha Swarovski kristályokból3d high tech ruha Swarovski kristályokból high tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokbólhigh tech ruha Swarovski kristályokbólruha Swarovski kristályokbólruha Swarovski kristályokbólruha Swarovski kristályokbólruha Swarovski kristályokból

Photos: Christian Tudose
Video: Studioset
Model: Andra Axentoi

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved