Ez már étel művészet, hiszen legkevésbé jutna eszünkbe egy rajzfilm figura egy tányér ételről.

2015-ben indult ez az étel művészet hódító útjára Jacobs Food Diaris néven. Eredetileg Laleh Mohmedi a fiának Jackob-nak próbált egészséges ételeket úgy tálalni, hogy kedve legyen azt megenni.

Ezeket a hobbiból készült képeket töltötte fel az Instagram-ra és innen indult a hirtelen hódító út, mely a Jacobs Food Diaris megalakulásához vezetett.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Jópofa sapka és arcmaszkok felnőtteknek és gyerekeknek (webáruház)

Ez egy olyan étel művészet ami az egészséget is szolgálja, hiszen nem minden a látvány. Az ételek nem csak látványosak a gyerekek sőt felnőttek számára, hanem finomak is.

Ha kedved támadt volna megpróbálni neked is elkészíteni egyiket másikat, akkor az oldalon a blog szekcióban fenn van pár recept. Persze egy kis angol tudás nem árt hozzá.

Ne ijedj meg egyáltalán nem olyan bonyolult az elkészítése ezeknek a művészi étel alkotásoknak. Igazából az a különleges, hogy alig tart tovább mint ha csak úgy egyszerűen a tányérba tálalnád az ételt. Nem kell hozzá más csak egy kis fantázia.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Óriás lámpák - Manchester történelmére és innovációjára emlékezve

A siker természetesen meg is érkezett, ma már főállásba a Disney-vel együttműködve készülnek ezek az étel csodák. Most mi is tálalunk nektek egy kis ízelítőt ebből a rajzfilm étel művészet performance-ból.

rajzfilm étel művészet - Sponge Bobétel művészet - oroszlán királyrajzfilm étel művészet - Madagaszkár rajzfilm étel művészet - trollrajzfilm étel művészet - szépség és a szörnyetegrajzfilm étel művészet - szépség és a szörnyetegrajzfilm étel művészet - szépség és a szörnyetegrajzfilm étel művészet - Sponge Bobrajzfilm étel művészet - Sponge Bob

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

rajzfilm étel művészet - Plutorajzfilm étel művészet - Plutoétel művészet - upétel művészet - mupet showrajzfilm étel művészet - Monstersrajzfilm étel művészet - Moanarajzfilm étel művészet - Moanarajzfilm étel művészetrajzfilm étel művészet - Sing - Énekelj

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved