Design asztal repülőgép turbinából, videóval

A MotoArt dizájn cég előszeretettel készít repülőgép elemekből vagy repülőgép inspirációból merített berendezési tárgyakat, így ágyakat asztalokat székeket. Most ezek közül mutatjuk meg a Boeing 747 jumbo jet turbinájából készült konferencia asztalt.

Az design asztal 12 személyes, hiszen konferencia asztal révén sok embernek kell helyet biztosítani. Az asztal közepe a már említett Boeing 747 -es turbina.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Étel művészet - Rajzfilm figurák a tányéron, ami ráadásul egészséges

A design asztal kifejezést itt szó szerint kell érteni, hiszen ez az asztal tényleg nagyon divatos és modern. A megjelenés további javításáról színes ledek gondoskodnak a turbina lapátoknál.

A turbina érzetet erősíti, hogy az üveg asztallapot 6 részre osztották, ezzel is kiemelve a turbina jelleget. Természetesen az üveg edzett üveg.

Az asztal alatt elektromos telefon töltők és tartók lettek elhelyezve, hogy amíg a tárgyalás folyik addig a kütyük is teljesen ki legyenek szolgálva. Természetesen ezek a tartók és a töltők a design asztal elnevezéshez méltóan szintén design-osak és modernek.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Bárpult és bárszekrény sőt konzolasztal is található ebben az átalakítható egyedi bútorban

Nézzétek meg a bemutató videót vagy az alábbi képeket. Ha nem érdekelnek további repülőgép inspirálta design tárgyak, akkor érdemes körbenézni a tervező cég oldalán. Azért is érdemes körbe nézni a tervezőnél, hiszen ezek a bútorok a lakberendezés és nem csak az iroda berendezésben használhatóak.

 

 

design asztal - konferencia design asztal - konferencia,dedesign asztal - konferenciadesign asztal - konferenciadesign asztal - konferencia

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved