Luxuspihenés Alberto Apostoli, az ősi indiai orvoslás, az ájurvéda elvei szerint tervezett wellnessében!

Igazi kikapcsolódás megmártózni egy kellemesen melengető medencében, vagy szaunázni egy gyönyörű mozaikokkal díszített gőzkabinban- pláne, ha ezt egy speciális wellnessben tehetjük!

Az ájurvéda egy ősi indiai orvoslási módszer, mely a testet holisztikusan közelíti meg- a test és a lélek szoros összefüggésben állnak tanításai szerint, illetve az egyes szervek, testrészek is kapcsolódnak egymáshoz.

EZ IS ÉRDEKELHET:  3D nyomtatott, mégis kényelmes és puha fotel – szék

Ezt a felvetést szem előtt tartva alkotta meg Alberto Apostoli ezt a különleges wellness központot, melyben test és lélek egyaránt feltöltődhet!

A fürdők, kabinok olyan sorrendben helyezkednek el, melynek követésével pozitív változásokat észlelhetünk fizikailag és mentálisan is. A gőzkabint egy zuhany követ, melynek használata a meleg pára után jótékony hatással van az érfalakra, ezáltal az agyi működésre és így tovább.

A wellness végigjárásával úgy érezhetjük, hogy valóságosan kicseréltek minket és azt kívánhatjuk, bár sose érne véget ez a csodálatos kényeztetés!

EZ IS ÉRDEKELHET:  13 Mókás újrahasznosítási ötlet a vidámság jegyében

Járjuk hát együtt körbe ezt a wellness paradicsomot,  gyönyörködjünk -és kicsit talán irigykedjünk is- a pihenés mennyországában!

wellness2 wellness3 wellness4 wellness5 wellness6 wellness7 wellness8 wellness9 wellness10 wellness11 wellness12 wellness13 wellness14

Forrás: Alberto Apostoli Freshome , 10wallpaper

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved