Színes padló burkolatok a vidám hétköznapokra. Teremtsünk könnyedén jó hangulatot a lakásunkba!

Szakadjunk el a mindennapok szürkeségétől és vigyünk egy kis vidámságot az életünkbe! A lakberendezés során sokan figyelmen kívül hagyják a lakás egyik legnagyobb felületét; a padlót. A legtöbben egyszínű, minta nélküli padló burkolatot választanak, pedig mi sem egyszerűbb mint ezen a felületen megmutatni az igazi egyéniségünket!

A padló díszítésére számos jó ötlet és megoldás létezik, melyekkel feldobhatjuk otthonunkat! A színeket kő vagy fa burkolatok esetén is bátran használhatjuk és keverhetjük ízlésünknek megfelelően. A fa burkolatoknál akár a meglevő padlózatot is felújíthatjuk minimális költségből!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Nosztalgia tábla - Kép készítése

A következő képek remek inspirációt adnak, ráadásul jó ötleteket leshetünk el belőlük, melyek olcsón és egyszerűen megvalósíthatóak!

Első 7 képünk az Tham & Videgård Arkitekter tervezte Humlegarden Apartman szobáit mutatja be. A helyiségekben élénk színű a padlóburkolat, mellyel dominál a fal és a bútorok festése.

EngelbrektsgatanTVH09-2008EngelbrektsgatanTVH09-2008EngelbrektsgatanTVH01-2009

A feltűnő, vidám színeket és mintákat egyszínű letisztult bútorokkal lehet egyensúlyozni.EngelbrektsgatanTVH01-2009 EngelbrektsgatanTVH09-2008

A zöld szín nem csak modern és divatos, hanem harmóniát és egyensúlyt hozhat az életünkbe. A szakemberek szerint érdemes az otthonunk díszítésére használni, hiszen a természet színe megnyugtat és regenerál.

EngelbrektsgatanTVH09-2008

A sárga, a piros és a narancs színek kiemelik a természetes fény hatását ebben a szobában.EngelbrektsgatanTVH01-2009

A következő képünk a gyerekszobához ad inspirációt. A housetohome csapata remekül párosította az élénk kék padló színeit a modern letisztult vonallal, mely a gyermekek szobájának kialakításakor is nagyszerű választás!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Kis lakás átalakítható terekkel - YO! koncepció

kék gyerekszoba

A variációk száma szinte végtelen, ha a színekről és a formákról van szó. Válasszunk egyéniségünkhöz illő stílust és kövessük ezt az irányt az egész lakásunkban. Ne féljünk az átlagostól eltérő ötletektől, mert sokszor ezek teszik igazán egyedivé és hangulatossá az otthonunkat! Érdemes átgondolnunk, hogy egy egyszerű és olcsó trükkel átalakíthatjuk megunt szobáinkat és élvezhetjük az új szemet gyönyörködtető lakásunkat!

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

 

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved