Még egy ingyenes lakberendező tervező program amit egyszerűen és online használhatsz teljesen ingyen

Ez az ingyenes lakberendező szoftver az egyik személyes kedvenc. A szimpátia oka az egyszerű használat. Talán ezzel volt a legkönnyebb szerkeszteni bármit is. Mindemellett nem csak a 2D megjelenítésére képes hanem beállíthatjuk hogy hol legyen a kamera és az alapján 3D látványt is generál nekünk. Mindezt teljesen ingyen és azt is érdemes megemlíteni, hogy nagyon sok tárgy bútor és kiegészítő sőt még virágok is találhatóak az adatbázisában.

Ha szeretnétek kipróbálni látogassátok meg a Room Styler ingyenes szoba tervezőt, ahol regisztráció után akár el is menthetitek a munkát.

ingyenes 3d lakberendező tervező program

ingyenes 3d lakberendező tervező program ingyenes 3d lakberendező tervező programingyenes 3d lakberendező tervező programingyenes 3d lakberendező tervező programingyenes 3d lakberendező tervező program

Ingyenes virtuális szoba tervező

Ezt nem csak én neveztem el így, hanem a neve is ez és a lowes.com oldalon lehet megtalálni. Tervezhetünk konyhát, fürdőszobát és mosószobát amerikai mintára természetesen. Nagy hasonlóságot mutat a cikk elején bemutatott Másik konyha tervezővel, de lehet hogy nem ugyan az. Az biztos hogy itt sokkal gazdagabb lehetőségek vannak. Illetve fontos megjegyezni, hogy a nekünk mutatott 3d kép szinte fotó minőségűnek tűnt!

EZ IS ÉRDEKELHET:  9 egyszerű papírsárkány amit a gyerekkel, gyerekjáték elkészíteni

ingyenes-lakberendező-program-lowes-3ingyenes 3d lakberendező tervező programingyenes-lakberendező-program-lowes

Ingyenes mobilos lakberendező programok applikációk

Tartogatok nektek itt 2 szoftvert ami csak mobilon, tableten futtatható ingyenes lakberendező program. Az egyiket talán sokan ismeritek vagy kéne ismerni ez a Houzz View in My Room, ami lehetővé teszi, hogy készíts egy fényképet a szobában majd elhelyezz a képbe bútorokat és kiegészítőket.

Nagyon jó ötlet és a megvalósítás is egészen használhatóra sikerült.

Apple App store / Google Play.

 

A másik ingyenes mobilos applikáció a Design Home, ahol rengeteg lakberendezési ötletet találhatsz. A linkek: iTunes és Google Play

ingyenes lakberendező program mobilra applikációingyenes lakberendező program mobilra applikációingyenes lakberendező program mobilra applikáció

Otthon 24 megosztás

Ingyenesen letölthető lakberendező program

Biztos van aki ismeri a Sweet Home nevű programot ami könnyen telepíthető és minimális gyakorlás után elsajátítható a használata. 2D és 3D megjelenítésre képes. Természetesen a gépen telepíthető programok minden előnyével.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Rúzsos ajkak amiket a világ is nagyon szeret

ingyenes lakberendező program letölthetőingyenes lakberendező program letölthetőingyenes lakberendező program letölthetőingyenes lakberendező program letölthetőingyenes lakberendező program letölthetőingyenes lakberendező program letölthető

Ami kimaradt és érdemes megemlíteni

Nagyon sokat találtam és hagytam ki talán lesz még egy külön ingyenes konyha tervező cikk is. Most még linkelem nektek az IKEA konyha tervezőt, amivel IKEA konyhákat tudtok természetesen tervezni.

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

1 HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved