Itt az idő, hogy a falfestményekről ne a csemeténk unalmas óráiban falra mázolt irkafirkái jussanak az eszünkbe! Ezek a minták feldobhatják otthonunk bármelyik falfelületét! Kreatív falfestés otthonra!

A falak festése, a kreatív falfestés igazán jó lakberendezési ötlet, amit gyorsan, olcsón és házilag is bármikor elvégezhetünk. Dekoráljuk a lakásunkat saját rajzainkkal és mintáinkkal.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Afrikai hangulat - egzotikum a lakásban

A falfestményekhez használhatunk bármilyen sablont, pecsétet, de ha biztosnak érezzük a kezünket, rajzoljunk fel bármilyen mintát a falakra!

Vízálló festékkel dolgozhatunk akár a tapétára is!

Repüljünk vissza a gyerekkorunkba és élvezzük önfeledten a dekorálást, hiszen nincs is annál nagyobb öröm, mint saját alkotásunkat csodálni a hétköznapokban is!

Akár geometrikus, akár figurális mintákat választunk, egy kis türelemmel különlegesebbnél különlegesebb felületeket alakíthatunk ki!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Tavaszi papír dekorációk saját kezűleg

Inspirálódjunk a következő képekből, majd festésre fel!

Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet Kreatív falfestés és lakásdekoráció otthonra - saját készítésű lakberendezési ötlet

Forrás: Printejar, Kuwans, Lawflaw, Interiorholic, Thisoldhouse, Creativehomedesigner, Bedroomwallcolours, Tipjunkie, Jonesdesingcompany, Wallpaper

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved