Borítsuk virágba otthonunkat! A tavaszvárás sosem volt még ilyen örömteli, mint ezekkel a színes, mintás bútorokkal, kiegészítőkkel!

A természet alkotta dolgoknál nincs tökéletesebb; mi sem bizonyítja jobban a dinamikus és kifinomult inda és szirommintáknál. Az ébredező növényvilág formáit használjuk bútorainkon, lakástextíliánkon!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Autó Ikonok a falra - Dekoráció nem csak nőknek

A színek minden skáláját használhatjuk, a sötétebb, hidegebb tónusokat is ,,megbolondíthatjuk” például egy rózsafej sziluettjével, így az összhatás kifinomult és férfias is lehet!

Párosíthatunk mintás tapétát is díszített berendezéssel, ez esetben figyeljünk arra, hogy a színek harmóniában legyenek egymással!

A virágos textilek a geometrikus mintázatokkal eklektikus és egyedi hatást kölcsönöznek, jól illenek a klasszikus, illetve a modern berendezésű lakásokba.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Kis legénylakás letisztult dizájnnal és egy csipetnyi luxussal

Virágozzanak a képek, a textíliák, a bútorok, és élvezzük a tavasz vidámságát, önfeledtségét!viragzo-butorok-_04

 

Forrás: Desigviragzo-butorok-_14viragzo-butorok-_08viragzo-butorok-_15viragzo-butorok-_11viragzo-butorok-_09viragzo-butorok-_03viragzo-butorok-_18viragzo-butorok-_20viragzo-butorok-_05viragzo-butorok-_06ner, Ariviragzo-butorok-_01viragzo-butorok-_13viragzo-butorok-_22viragzo-butorok-_10viragzo-butorok-_12viragzo-butorok-_21viragzo-butorok-_19viragzo-butorok-_24viragzo-butorok-_17viragzo-butorok-_23viragzo-butorok-_16viragzo-butorok-_02viragzo-butorok-_07okano, Fancyhouseroad, Etsy, Tractor, Whatcomflowers, inmyinteriror, e-exe

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved