Utazás Kiállítás 2016 – Bringaexpo – Afrika vásár – Karaván Szalon

0
672

Utazás Kiállítás 2016-ban (március 3-6) is tematikus rendezvényekkel, így Bringaexpo-val, Afrika vásárral és a Karaván Szalonnal (lakókocsik)

2016-ban is megrendezésre kerül a turisztikai szezonnyitó Utazás kiállítás. A kiállítás részeként látogatható a Bringaexpo, az Afrika Expo és vásár, valamint a Karaván Szalon (lakókocsi és lakóautó szekció)

utazás kiállítás

2016 fő eseménye, így az Utazás kiállítás fő eseménye is a Rio De Janeiro-i ötkarikás olimpiai játékok. Természetes, hogy az utazás kiállításon is ez kerül a figyelem központjába. Így a látogatók  találkozhatnak testközelből a népszerű sportágakkal, sportolókkal és kedvencekkel, így testközelbe kerülhetnek a látogatók ezzel az eseménnyel.

A 2016-os Utazás kiállítás betét programoktól és tematikus kiállításoktól gazdag, így az Utazás kiállítással egyidőben megtekinthetőek következők is:

Az utazás kiállítás programjai gazdagok és a programok mellett természetesen akár nyerhetünk is (Brazil utazást).

A kiállítások mellett a üzemel a Nagyszínpad is, ahol minden nap érdekes előadások és műsorok láthatóak. Az előadásokat itt találod: Nagyszínpad műsorok

EZ IS ÉRDEKELHET:  GardenExpo 2016 és Orchidea Ünnep

A főbb kiállítók és a díszvendégek is figyelemre méltók, csak pár érdekesebb kiállító és megjelenés:

  • Budapesti Történeti múzeum
  • Budapest Gyógyfürdői és Hévízei
  • Csodák palotája
  • Aquaword Resort
  • Street Food

A kulturális díszvendég természetesen Brazília, míg a Szakmai díszvendég Kína.

A kiállítás első napja szakmai nap ahol magasabb a jegyár. A szakmai programokban természetesen Kína kiemelt szerepet játszik. A szakmai programokért klikk ide.

Brazília az nyári olimpiai játékoknak köszönhetően természetesen szintén kiemelt megjelenéssel van jelen így saját színpadán szinte folyamatos műsorok láthatóak, mint szamba táncosok, de a tánc mellett megjelenik a gasztronómia és egyéb más témák is.

Afrika Expo és Vásár

afrika expo

Az idén már az V. HTCC Afrika Expo és Vásár kerül megrendezésre. A rendezvény az A pavilonban kap helyet. A négynapos szakmai fórum mellett természetesen kötelező az Afrikai hangulat afrikai fellépőkkel.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Konyhakiállítás 2015

A kiállítók száma is jelentős, hiszen 26 kiállító lesz jelen 13 afrikai országból.

Bringaexpo

bringaexpo

Magyarország biztosan legnagyobb kerékpáros kiállítása és rendezvénye a Bringaexpo 2016-ban is megrendezésre kerül. Természetesen a hagyományokkal nem szakítva, a kiállítók és márkák mellett, rengeteg látványos bemutató  is megtekinthető lesz.

Karaván Szalon

Karavánszalon

Egyeseknek talán a Karaván Szalon név nem mond sokat, pedig már sokadik alkalommal kerülnek kiállításra a Magyarországon kapható szinte összes lakóautó és lakókocsi. Érdemes szétnézni, hiszen egyre divatosabb és közkedveltebb a lakókocsikkal és lakóautókkal történő túrázás és nyaralás. Aki egyszer rákap erre a szabadság érzetet adó nyaralási formára, örökre rabja lesz.

Végezetül pár kép és videó a tavalyi, 2015-ös és 2014-es Utazás kiállításról és társ, tematikus rendezvényeiről

Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon
Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon
Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon

Küldünk még!

A feliratkozással elfogadod az adatkezelési

elveinket.

Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon
Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon
Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon

Köszi!

Utazás Kiállítás Bringaexpo Afrika expo és vásár Karaván SzalonUtazás Kiállítás Bringaexpo Afrika expo és vásár Karaván SzalonUtazás Kiállítás Bringaexpo Afrika expo és vásár Karaván SzalonUtazás KiállításUtazás Kiállítás Bringaexpo Afrika expo és vásár Karaván SzalonUtazás Kiállítás Bringaexpo Afrika expo és vásár Karaván SzalonUtazás Kiállítás Bringaexpo Afrika expo és vásár Karaván SzalonUtazás Kiállítás Bringaexpo Afrika expo és vásár Karaván SzalonUtazás KiállításUtazás Kiállítás

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here