40 nm-es tengerparti nyaraló a városban egybenyitott vidám terekkel

A tengerparti nyaralóról elsősorban a klasszikus kis tengerparti városkák és apartmanok jutnak az eszünkbe,  pedig Európában is számos nagyváros van ami a tengerpartján található. Ilyen Barcelona is, ahol maga a város is a tengerparton helyezkedik el és így sokak célpontja egy kis nyári nyaralásra azok közül, akik nem csak a tengerpartot, de a városi nyüzsgést is szeretnék élvezni a vakáció alatt.

Egy 2 személyes párnak tervezte át ezt a Barcelonai kis 40 nm-es városi kis lakást az Egue es Seta. Az átalakítás célja az volt, hogy egy tökéletes kis nyaralót alakítsanak ki Barcelona tengerparti részén a nyári 2 hónapra.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Grillre fel! - Inspirációk a legszebb kerti konyhák gyűjteményéből!

40 nm nem sok, de jó téroptimalizálással tökéletes lehet arra, hogy 2 hónapot kellemesen és nyáriasan töltsenek el a házigazdák. A tervezők is így gondolták ezt mikor egy optikailag 3 felé szeparált de egybenyitott térré alakították át ezt a kis apartmant és tengerparti nyaralót.

Belépéskor egy társalgót és egy étkezőt találhatunk két hatalmas erkélyajtóval szemben, míg a lakás másik felét maga a konyhaszekrény és egy üveg-fém fal választja el. Lakberendezés szempontjából valóban a legérdekesebb az egészben, hogy mindezt tényleg egy teljesen egybenyitott térrel oldották meg.

A tengerparti hatást a kis lakás szín és anyaghasználata is vissza tükrözi, hiszen az alkalmazott kék-zöld árnyalatok a rusztikus kő fa és tégla burkolatok minden szempontból jellemzőek a tengerparti nyaralókra.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Szép ház, letisztult formákkal és divatos színekkel, hogy a család mindig jól érezze magát

Ebben a kis lakásban valóban maga az egybe nyitott tér a leginkább megfogó, de a sok szinte tökéletes részletről is ódákat lehetne írni. A sok szó helyett inkább beszéljenek a képek.

tengerparti nyaraló - városi kis lakás - társalgó és kanapétengerparti nyaraló - városi kis lakás - társalgó és kanapétengerparti nyaraló - városi kis lakás - társalgó és kanapétengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyhatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező és konyha

Otthon 24 megosztás

tengerparti nyaraló - városi kis lakás - társalgó és nappalitengerparti nyaraló - városi kis lakás - társalgó és nappalitengerparti nyaraló - városi kis lakás - konyha és beépített szekrénytengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószoba

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

tengerparti nyaraló - városi kis lakás - hálószobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - fürdőszobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - fürdőszobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - fürdőszobatengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkezőtengerparti nyaraló - városi kis lakás - étkező

1 HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved