A hideg időben jólesik elbújni a világ elől; hát még ha egy növényekkel benépesített ,,dzsungelbe” rejtőzhetünk el! A télikertek kialakíthatóak teraszon, erkélyen, az igényeinknek és lehetőségeinknek megfelelően.

A télikertünket be is bútorozhatjuk, egy asztallal és székekkel kellemes étkezőhelyiséggé alakíthatjuk. A növények a fedett, párás helyen szinte burjánzanak, válasszunk ennek megfelelően különböző fajtákat!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Dekoráljunk virágokkal! - Növények a legötletesebb újrahasznosított vázákban!

Háziállatok, papagájok természetközeli, mesebeli hangulatot teremtenek, a megfelelő hőszigetelés mellett kényelmes élőhelyükké válhat kertünk.

Lakásunk éke lehet ez a kuckó, népszerűségét Európában az angol nemesek szokásai alakították- köreikben bevett teázási és találka helyek voltak a kastélyokban található télikertek.

Panellakások erkélyére, vagy akár belvárosi otthonok kerengőjébe is beépíthetőek, igényeink szerint. Segítségükkel egy csipetnyi egzotikumot, melegséget csempészhetünk mindennapjainkba, és eljátszhatunk a gondolattal, hogy talán mi is éppen egy nemesi családnál fogyasztjuk a teánkat!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Repülő és landoló szőnyegek - a legmutatósabb összeállítások!

kertjó12 kertjó11 OLYMPUS DIGITAL CAMERA kertjó9 kertjó8 kertjó6 kertjó5 kertjó3 kertjó2 kertjótélikert

télijóu

Forrás: Flashdeco, Rickmorgan

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved