A születésnapi zsúr elengedhetetlen része a torta! A színes sütemények belopták magukat a gyerekek és a felnőttek szívébe. A szülinapi tortacsoda főként a gyerekek öröme de nem kizárólag!

Cukorkák, marcipánfigurák, csokoládédíszek minden mennyiségben! A legkisebbek kedvencei megelevenednek az édes finomságokon, így valódi meseországban érezhetik magukat a szülinapjukon.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Ébresztőóra ami egy friss kávéval ébreszt

Az egyedi torták évek óta népszerűek, számos hazai cukrászda is vállalja a sütemények elkészítését és házhoz szállítását.

A torta megrendelése előtt az alábbi képek adhatnak inspirációt!

Azért aki gondolja maga is megpróbálkozhat pár szülinapi tortacsoda elkészítésével, így nem csak annak lehet örülni hogy a szülinapi torta szép és csodálatos, hanem annak is, hogy azt mi magunk készítettük el.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Étel kreációk - nem mindennapi fogások!

A születésnapi torták, tortacsodák, mintájánál nyilván valami olyan motívumot válasszunk ami, az ünnepeltnek is fontos és sokat jelent, vagy nagyon szereti.

Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek
Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek

Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek Torta, Színes szülinapi tortacsodák gyerekeknek

Forrás: Yemek, Flickr, Cakesdecor, Torturi, Bubolinkata, Cakecentral, Cafeistanbulnoa

 

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved