Mini Stúdió lakás 8 nm-en mindennel felszerelve. Nappali, háló, konyha, fürdő …

A nagyvárosi lakások egyre drágábbak így ez a mini stúdió lakás jó példa és ötlet arra, hogy lehet kis helyen is tökéletesen elférni és élni. A Budapesti ingatlan árak is folyamatosan növekednek de a külföldi nagyvárosokban lassan már megfizethetetlenek az ingatlan árak. Ezért egy új trend, hogy a cselédszobákból is mini stúdió lakásokat alakítanak ki.

Ez a konkrét stúdió lakás Párizsban készült el, ami már szintén a világ egyik legdrágább városai közé tartozik. Párizs érdekessége, hogy a házakban sok helyen ilyen cseléd szobák találhatóak a házakban. Ezek elsősorban a tetőtérben, vagy a ház elhagyatott helyein találhatóak és nem lakásokhoz kapcsolódnak, hanem önállóak és közvetlen ajtóval a folyosókra nyílnak.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Csodálatos állatkert papírból - hajtogatható szobrok otthonra

Pontosan egy ilyen cseléd szobából alakították ki ezt a kis lakást. A Tervező KitoKo csapatának a pontos inspirációját nem ismerjük, de talán a svájci bicska lehetett, hiszen a stúdió lakás leginkább erre emlékeztet. Az ingatlanba beépített bútorok mindig pontosan úgy használhatóak, hogy a kívánt funkcióhoz alakítják át a teret.

Kis tér mégis használható studió lakás egy párizsi tetőtérben

Ha a kis térbe belépünk, akkor nem is gondolnánk, hogy mennyire praktikus és használható, pontosan úgy mint a svájci szerszámról sem amikor a kezünkbe vesszük. A tér átalakításához egyszerűen a beépített szekrényt kell a megfelelő módon kihúzni és átalakítani.

Akármilyen hihetetlen, de ebbe a stúdió lakásba minden funkció belefért ami szükséges és amit egy ingatlannak, egy lakásnak tudni kell. A nappali önmagában csak egy üres tér, de kialakítható benne, étkező a szekrényből kihúzott asztallal és székekkel. A háló rész a felső szinten található ahova szintén a szekrényből kihúzható lépcsőn juthatunk fel ami egyben polc és tároló is.

EZ IS ÉRDEKELHET:  A legmeglepőbb húsvéti szokások a világban!

A fürdőszoba is a szekrényben van elrejtve, de érdemes megnézni a konyhai mosogató elrejtésének egyszerű de mégis rendkívül praktikus ötletét.

Ez a stúdió lakás talán nem nagy de mégis egy jó kezdet lehet egy új városban és igazán remek példa arra, hogy egyszerű ötletekkel és odafigyeléses, gondos tervezéssel, hogy lehet minden rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználni

mini stúdió lakásmini stúdió lakáseredeti mini stúdió lakásmini stúdió lakásmini stúdió apartman konyhamini stúdió apartmann hálómini stúdió lakás alaprjazmini stúdió lakás alaprajz 2mini stúdió lakás

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

mini stúdió lakás étkezőstúdió lakás hálószobaeredeti mini stúdió lakásmini stúdió lakás fürdőmini stúdió lakás fürdőszobamini stúdió lakásmini stúdió lakásstúdió lakás étkezőmini stúdió lakásmini stúdió lakás konyhastúdió lakás beépített szekrénymini sútdió lakás hálószoba 2mini stúdió lakásstúdió lakás

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved