Sorházat is lehet trükkösen bővíteni

Egy sorházat optimalizált az Optimis Design. A ház 3 szobás és teljes felújításos esett át.

Az érdekesség, hogy a házat nem csak hogy felújították, hanem egy kis részben a kertbe is kiterjesztették. Bár nem tudjuk, hogy ezt a helyi építési szabályok lehetővé tették-e azonban mindenképp jól sikerült.

EZ IS ÉRDEKELHET:  13 Mókás újrahasznosítási ötlet a vidámság jegyében

Érdekes látni, hogy egy sorházat is lehet tágasra és hívogatóra berendezni annak ellenére, hogy a sorházak általában nem túl jó, keskeny elrendezéssel készülnek. A képeken is látható, hogy ez a sorház sem kivétel ez alól, hiszen láthatóan elég keskeny.

Esetünkben  a helyhiányt és a keskeny elrendezést a tervezők azzal küszöbölték ki, hogy a lakást a kertbe meghosszabbították, illetve érdemes megfigyelni, hogy egy kis szintkülönbséggel választották el a konyha és a nappali funkciót is ami valószínűleg azért volt lehetséges  mert a kertbe régebben lépcsővel kellett lemenni. A kert és sorház egybeépítésénél valószínűleg a külső lépcsőt szüntették meg és a szint különbséget a házon belülre rakták és térelválasztóként alkalmazták.

EZ IS ÉRDEKELHET:  46 kis lakás inspiráció a legjobb ötletek amit valaha láttál

 

sorhaz-meleg-belso-_6 Sorház meleg, tágas és hívogató belsővelSorház meleg, tágas és hívogató belsővelSorház meleg, tágas és hívogató belsővel

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

Sorház meleg, tágas és hívogató belsővelSorház meleg, tágas és hívogató belsővel

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved