Provance stílusú Rusztikus és elegáns káprázatos 2 szintes lakás

A bemutatott lakás 2 szintes és valóban káprázatos. Elsősorban Provance stílusú de abból is a rusztikus megközelítésben tervezték. A kivalló munkát Denis Svirid tervező lakberendező jegyzi. A lakberendezés fő színei a bézs és a fehér rendkívül jól harmonizálnak egymással és a stílussal.

A Provance stílus nagyon meggyőző és kellemes különösen vidéken áraszthat jó hangulatot, ahol megfelelő zöld udvar és kert társulhat ehhez a stílushoz. Az alábbi lakás és a róla készült képek is biztosan bizonyítják ezt, hiszen ez a lakás, ház valóban lélegzetelállító.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Stúdió lakás 8 nm-en ami valóban lakható - Videóval

Ez a 2 szintes lakás mindkét szintjén a Provance stílus képviselője, azonban a földszint és az emelet mégis eltér egy kicsit egymástól. Talán azt lehet mondani, hogy a rusztikus hatás a földszinten jobban, míg az emeleten egy kicsit kevésbé jelenik meg.

A földszinten klasszikus Provance stílusú lakberendezés lett megvalósítva, ahogy már a címben is írtuk erősebb rusztikus jelleggel sikerült. Nekünk a nappalin kívül fő kedvencünk a fehér konyhabútor és a hozzá tartozó gyönyörű mintás burkolat. Érdemes megfigyelni, hogy a tervező a padlón  és a mennyezeten használt inkább sötétebb színeket, míg a falakat és bútorokat inkább fehér színben helyezte el.

Ettől sokkal izgalmasabb és eltér a szintén provance stílusú de kevésbé rusztikus tetőtéri rész, aminek valóban különleges hangulatot ad mindenhol a természetes fából és így természetesen fa színű tetőtér is.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Loft lakás a tetőtérben - 95 négyzetméter 3 szoba és egy 4 tagú család

A tetőtérben változatosabb elrendezést valósít meg a lakberendező, hiszen amellett, hogy a tető mindenhol megjelenik, a falat is sokszor teljesen vagy részben a tető fa burkolatával fedi le.

Sokat lehetne még beszélni erről a szinte tökéletes Provance stílust megvalósító rusztikus lakásról, hiszen ez egy szinte tökéletes lakberendezés, de most inkább beszéljenek a képek.

rusztikus provence stílusú lakásrusztikus provence stílusú lakásrusztikus provence stílusú lakás lépcső és nappali rusztikus provence stílusú lakás étkezőrusztikus provence stílusú lakás étkezőrusztikus provence stílusú lakás étkező rusztikus provence stílusú lakás konyharusztikus provence stílusú lakás konyharusztikus provence stílusú lakás konyharusztikus provence stílusú lakás konyharusztikus provence stílusú lakás konyharusztikus provence stílusú lakás konyha rusztikus provence stílusú lakás konyha hálószobarusztikus provence stílusú lakás konyha hálószobarusztikus provence stílusú lakás konyha dolgozórusztikus provence stílusú lakás konyha tetőtéri fürdőszobarusztikus provence stílusú lakás konyha hálószoba gardróbrusztikus provence stílusú lakás konyha dolgozórusztikus provence stílusú lakás konyha gardróbrusztikus provence stílusú lakás konyha fürdőszoba mosdó wc

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

rusztikus provence stílusú lakás konyha tetőtéri fürdőszobarusztikus provence stílusú lakás konyha tetőtéri fürdőszobarusztikus provence stílusú lakás konyha közlekedőrusztikus provence stílusú lakás konyha tetőtéri vendégszobarusztikus provence stílusú lakás konyha fürdőszoba mosdó wcrusztikus provence stílusú lakás konyha tetőtéri gyerekszobarusztikus provence stílusú lakás konyha tetőtéri vendégszobarusztikus provence stílusú lakás konyha tetőtéri mosdó wcrusztikus provence stílus - lakás konyha tetőtéri gyerekszoba

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved