Kreatív lakás rengeteg zölddel, mikró területekkel és modern megoldássokkal és egy beton doboz a nappaliban

AIM Studio-t kérték fel, egy kreatív lakás megtervezésére Milánóban. A feladat az volt, hogy egy régi irodaházban alakítsanak ki egy kreatív lakást ami legyen elegáns, friss, kreatív és legyenek benne növények, ezzel is tükrözve a tulajdonosok szenvedélyeit.

Az egész lakást áttervezték, így született meg a végeredmény amit Brasilian Taste-nek neveztek el.

Ebben a kreatív lakásban az egyik legérdekesebb, hogy kialakítottak egy 3 oldalú beton dobozot, ami még szintben is elkülönül a nappalitól. Ezzel egy mikró teret alakítottak ki ami a nyitott oldalával mégis teljesen belesimul az enteriőrbe.

EZ IS ÉRDEKELHET:  10 fehér lakás ahol nem csak a falak fehérek

Az egész lakás e köré a mikró tér köré épül. Ezek a mikró terek jellemezik továbbá a lakás kialakítását is. Érdekes megoldás, hogy a mindenhol nyitott teret felosztották mikró területekre.

Ehhez a kialakításhoz azért szerencsés volt a kreatív lakás adottsága is, hiszen mindenhol volt lehetőség természetes fénnyel történő megvilágításra. A képeket megnézve több érdekes és ügyes ötletet láthatunk.

A megrendelő kérésének megfelelően a kialakításnál arra is figyeltek, hogy a növényeket mindenhol el tudják helyezni. A tagolt mikró terek hatásának erősítésére kontrasztos sötét padlót alkalmaztak ami tökéletes összhatást ad a fehér falakkal és a növények erőteljes zöldjével.

Ez a kontraszt és a kreatív lakás teljes kialakítása ügyesen éri el, hogy a figyelmünk a lakás bútoraira és berendezési tárgyaira összpontosuljon.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Elegáns modern lakás kifinomult design megoldásokkal felturbózva

A dobozhoz hasonló szögletek szinte mindenhol megtalálhatóak de emellett a tervezők a beépített bútorokat is kicsit újra gondolták, hiszen a fürdőszoba bejárata egy beépített bútorból nyílik.

A felhasznált építészeti megoldásokat nézve, mint a beton doboz, vagy akár a beépített szekrénynek álcázott fürdőszoba, méltán lehet ezt kreatív lakásnak hívni. A tervezők igazán különleges és egyedi módon értelmezték újra a rendelkezésre álló teret és lakást.

kreatív lakás doboz a nappalibankreatív lakás doboz a nappaliban kreatív lakás doboz a nappalibankreatív lakás doboz a nappaliban kreatív lakás közlekedőkreatív lakás fürdőszobakreatív lakás fürdőszobakreatív lakás fürdőszobakreatív lakás fürdőszoba szekrénybe rejtve

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

kreatív lakás konyha étkezőkreatív lakás konyhakreatív lakás konyha

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved