Nosztalgia tábla dekoráció és díszítés lakásba, irodába akár az otthon található anyagokból, képkeretből

Feldobnád lakásod vagy irodád? Nosztalgia tábla a megoldás!

Ha meguntad, hogy parafatáblába gombostűvel felszurkálod az emlékeid, akkor itt az ideje, hogy készíts egy szép és stílusos nosztalgia táblát, képet. Ebben a kreatív ismertetőben ugyan úgy mint a többi kreatív csináld magad cikkükben, megtalálod a megoldást és a gyors elkészítéshez az ismertetőt.

Válassz Keretet

Keress egy használt képkeretet ha lehet. Nem kell drágát venni, bármilyen használt holmi megteszi akár a padlásról is. Ne bánkódj ha itt ott sérült hiszen az emlékeidre és az elmúlt időre fog emlékeztetni. Egy régi képkerettel még sokkal szebb is lesz a nosztalgia tábla.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Luxus üvegház – hihetetlen kilátás és rendkívüli luxus Los Angeles-ben

 

Színezd ki ahogy tetszik

Ez a nosztalgia tábla rólad szól, legyen olyan ahogy neked tetszik és természetesen ahogy a környezetébe illik majd. A belső részt készítsd halványabbra, míg a keretet akár élénk harsány színekkel is lefestheted. Természetesen várd meg a festék száradását mielőtt folytatnád a munkát.

 

Készítsd el a hátlapját

Az emlék tábla belsejét már lehet hogy kiszínezted, de arra még nem tudsz felhelyezni mindent. Javasoljuk, hogy könnyű parafából vágj egy hátlappal egyező méretű táblát és rögzítsd a keret hátuljához. Így egy merev és tartó táblát kapsz amire akár gombostűvel is rögzítheted az emlékeidet.

EZ IS ÉRDEKELHET:  20 Kerti zuhany, hogy dobd fel a kerted

 

Helyezd el a képeket emlékeket a táblán

Most hogy megvan a nosztalgia táblád már más dolgod nincs mint hogy felrakd rá az emlékeidet. Ne csak képeket rakj fel a táblára, legyen az minél sokszínűbb. Rögzíthetsz névjegyeket, belépőjegyeket, képeslapokat, fényképeket, szárított virágot, régi ékszert vagy bármi mást. A rögzítést változatos módszerekkel is megoldhatod ami még tovább színesíti és szebbíti tábládat. Használj ragasztót, színes rajzszöget, papír masnit…

Nosztalgiatábla

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

1 HOZZÁSZÓLÁS

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved