28 nm-es modern mini lakás élénk neon színekkel díszítve

Az élénk és erős színek, így a neon színek nem csak egy modern mini lakás részei, hanem bárhol tökéletesen alkalmasak arra, hogy felejthetetlen benyomást keltsen a látogatóban. Ez így elsőre egyszerűnek tűnik de a megfelelő lakbernedezés egyáltalán nem mindig ilyen egyszerű, különösen nem kis helyen és kis lakásban.

Most egy valóban tökéletesen berendezett modern és neon színekkel díszített mini lakást mutatunk be. A tervező lakberendező Алена Фокина egy 28 nm-es mini lakás berendezését oldotta meg a neon színek és modern bútorok és berendezés használatával.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Provance stílusú és rusztikus 2 szintes lakás

A nyilvánvalóan fiataloknak készült modern mini lakásban minden megtalálható így a hálószoba, ágy, egy munka sarok számítógéppel, a konyha és természetesen a nappali is. A tervező a lakberendezés megvalósításakor figyelt arra, hogy  sok beépített szekrényt is elhelyezett a pakolás megkönnyítésére, a ruhák tárolására.

Érdemes megfigyelni a vizuális térelválasztókat, mellyel ügyesen tagolja a nyitott teret, illetve természetesen a neon színek alkalmazása is nagyon fontos, hiszen ez teszi ezt a kis lakás játékossá és ez teremt kreatív, modern légkört.

A különböző lakó területeknél a tervező mindenhol egy alap színt alkalmaz, így a konyha fehér felületet kapott, a háló barnát… és ezeket egészítette ki mindig a neon színekkel, mint a neon sárga és neon lila

EZ IS ÉRDEKELHET:  Játékos és színes lakás egy modern családnak

Ez a mini lakás valóban jó példa arra, hogyan működik jól a lakberendezés és hogy lehet igazán kis helyet modernen, ízlésesen és fiatalosan berendezni ráadásul úgy, hogy a színekkel is ügyesen és bátran dolgoztak.

mini lakás neon színnekkel - nappali és a lilamini lakás neon színnekkel - nappali és a lila étkező és a sárga mini lakás neon színnekkel - fehér konyha mini lakás neon színnekkel - appali ülőgarnitúramini lakás neon színnekkel - nappali és a lila étkező és a sárgamini lakás neon színnekkel - nappalimini lakás neon színnekkel - dolgozó

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

mini lakás neon színnekkel - barna sárga hálószobamini lakás neon színnekkel - neon sárga előszobamini lakás neon színnekkel - fürdőszobamini lakás neon színnekkel - fürdőszobamini lakás neon színnekkel - fürdőszoba

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved