Ez a modern lakás valóban különleges módon vegyíti a régi és az új dizájn elemeket ebben a 19. századi épületben.

Ha modern lakás jelzőt valamire rá lehet pecsételni az bizony ez a lakás. De ez a lakás nem csak modern, hanem különleges példája annak, hogyan lehet egy más korban létrejött teret mind formában mind berendezésben összepárosítani a modern dizájnnal és megjelenéssel.

A tervezésnél Alena MakagonAlexander Ivasiv és Artem Zavarzin dolgozott össze. Ez a modern lakás Kijev egyik 19. századi dekoratív homlokzatú épületében található.

A tervezés fő szempontja az volt, hogy egy olyan lakást hozzanak létre ami teljesen magába foglalja a régit és az újat. Mindehhez ötvözték és kombinálták a 19. századi mintákat mint akár a mennyezeten is látható, valamint a kortárs dizájn bútorokat.

Nem csak a formákban és a bútorokban keverték a régit és az újat. Ez a modern lakás az anyagokban is hasonló keverék. A felhasznált anyagok és burkolatok között megjelenik a fa és a márvány padló, de ugyan így a hatalmas modern üveg felületek, de még a rozsdamentes és egyéb acélfelületek is.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Kis legénylakás letisztult dizájnnal és egy csipetnyi luxussal

Ahogy belépsz a lakásba egyből észreveszed, hogy ez nem egy szokványos lakás. Szembe egy türkiz kék üveg-fém ház – tároló fogad.

modern lakás régi új dizájn - bejárat és tárolómodern lakás régi új dizájn - bejárat és tároló

Modern lakás régi-új nappali

A fő lakóterület világos és fényes fehér falai tökéletes kontrasztban van a sötét padlóval. A térérzetet tovább növeli a nagy belmagasság, míg a régi klasszikus mintájú falakhoz és mennyezethez modern bútorokat párosítottak.

A konyha egy hatalmas modern üvegajtóval választható el a nappalitól ha erre szükség van. Érdekes hatást kelt, hogy az elválasztó üvegfalhoz hasonló üveg fal van a konyha túloldalán is, ami félig tükörként is funkcionál, illetve magába rejt egy tv-t is.

modern lakás - régi - új dizájn - nappali modern lakás - régi - új dizájn - nappali csillármodern lakás - régi - új dizájn - nappali - étkezőmodern lakás - régi - új dizájn - szobormodern lakás - régi - új dizájn - nappalimodern lakás - régi - új dizájn - nappalimodern lakás - régi - új dizájn - kristály váza

Modern lakás hálószoba tripla funkcióval.

Egészen egyedi megoldás hogy a hálószoba több funkciót kapott. A térelválasztást modern nagyméretű szekrényekkel oldották meg.

A szoba egyik fele hálószobaként funkcionál, míg másik fele egy öltöző és gardrób. Sőt a hátsó részen egy kis dolgozó is kialakításra került, mely megközelíthető mindkét irányból.

A térelválasztás hatásának fokozásaként a hátsó területen a klasszikus falmintát kőig vissza bontották.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Tükörben a múlt- Tom Hussey fotográfus elképesztő sorozata!

modern lakás - régi - új dizájn - hálószoba modern lakás - régi - új dizájn - hálószobamodern lakás - régi - új dizájn - hálószoba

modern lakás - régi - új dizájn - hálószoba

modern lakás - régi - új dizájn - hálószobamodern lakás - régi - új dizájn - hálószoba modern lakás - régi - új dizájn - dolgozómodern lakás - régi - új dizájn - dolgozó

Otthon 24 megosztás

Vidám gyerekszoba modern rajzok az eredeti falakon

A gyerekszobába is megőrizték a klasszikus korabeli falakat, azonban kedves falfestést kapott, ami a színes geometrikus mintájú szőnyeggel és a modern formájú kisággyal, vidám és meleg végeredményt alkot.

modern lakás - régi - új dizájn - gyerekszoba falfestésmodern lakás - régi - új dizájn - gyerekszoba falfestés

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

Modern lakás modern fürdőszobája klasszikus formákkal

Nincs kétség afelől, hogy a fürdőszoba is hasonlóan különleges ebben a modern lakásban mint az összes többi helyiség.

A fürdőszoba csúcspontja egyértelműen, a nagyméretű fekete fehér kép és az előtte elhelyezett feketére festett kád. Azért érdemes még megemlíteni a fürdőszoba szekrényt ami szintén különleges darab formájában és konzol jellegében is.

A második fürdő teljesen eltér az előzőtől az üveg zuhanyzóval és a beton mosdóval.

modern lakás - régi - új dizájn - fürdőszoba modern lakás - régi - új dizájn - fürdőszobamodern lakás - régi - új dizájn - fürdőszobamodern lakás - régi - új dizájn - fürdőszoba könzol szekrény modern lakás - régi - új dizájn - fürdőszobamodern lakás - régi - új dizájn - fürdőszoba - beton mosdó

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved