A megfelelő íróasztal kiválasztása nagyon fontos, hiszen elősegíti a hatékony munkavégzést! Inspirációink segítenek, hogy kialakíthatóvá váljon a legtökéletesebb dolgozósarok, ahol könnyedén tudunk feladatainkra koncentrálni, és talán a munka is egyszerűbbnek tűnik majd!

A dolgozó  szoba kialakításánál elsődleges szempont a praktikus és letisztult környezet létrehozása, ahol nem vonják el figyelmünket felesleges berendezési tárgyak, dekorációk!

EZ IS ÉRDEKELHET:  100 házi praktika egy 100 éves gyűjteményből amik most is hasznosak

A fal színének kiválasztásakor is törekedjünk arra, hogy ne válasszunk nagyon élénk és rikító színeket- a natúr árnyalatok és a szolid tónusok most is előnyt élveznek! A megfelelő fényviszonyokra ügyeljünk; világos, ablakos helyiség híján biztosítsuk az optimális világítást!

Az íróasztalunk legyen megfelelő nagyságú – már amennyire szobánk mérete engedi-, hogy a munkához szükséges papírokat, eszközöket kényelmesen elrendezhessük rajta! Érdemes olyan bútort választani, melyhez praktikus polcok, szekrények tartoznak, így a hasznosságuk mellett egységes látványt biztosítanak!

Jó tanács: a dolgozósarkunkban helyezzünk el olyan tárgyakat és dekor elemeket, melyek ösztönöznek bennünket és szemünket meg tudjuk pihentetni rajtuk egy – egy szünet alkalmával!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Napfényben úszó fürdőszobák - luxus kényeztetés!

Inspirálódjunk ezekből a lakberendezési ötletekből és legyen örömteli a munkavégzés minden nap!

ir

ir4 ir5 ir6 ir7 ir8 ir9 ir10 ir11 ir12ir13ir14

Forrás: Eva, Gethomedesign

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved