Egy loft lakás ami kivételesen tetőtérben helyezkedik el.

Ennek a loft lakásnak az alapterülete 95 nm melyben 3 szoba található és egy 4 tagú családnak az otthona. A Loft jelleget a tetőtéri látható acélszerkezet és a ferde tető, nagy belmagasság adja. A felújítás 2015-ben készült a Rules Architekt által.

A belső kialakításakor a látszó acélszerkezet mellé főleg természetes és egyszerű anyagokat, színeket választottak. Így burkolatként meleg fenyőből készült a padló és a beépített bútor is a nappaliban, valamint fehérre lettek a falak festve.

A loft lakás ipari jellegét adó látható vasszerkezet ellenére sikerült megtartani a meleg és kedves hangulatot, amihez a nagy belmagasság is hozzájárul.

A nappalit igyekeztek a lehető legegyszerűbbre elkészíteni, hogy semmi se zavarja a nyugalmat, így még a hangsugárzókat is elrejtették. A sarok kanapé egy méretre készült és egy mélynyomót is rejt, hogy a teret ne kelljen megbontani oda nem illó dobozokkal, formákkal.

Loft lakás a tetőtérben nappali konyhaLoft lakás a tetőtérben nappali konyha

Természetes hogy egy ilyen nagy belmagasságú loft lakásban a felső teret is kihasználják, így a galérián egy könyvtár és tárolók lettek elhelyezve. A loft dizájnhoz hozzájárul, hogy a könyvtár padlója perforált lemezből lett kialakítva.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Svéd nappali - elegáns és praktikus stílus

Loft lakás a tetőtérben nappali konyha és galéria, könyvtár

Loft lakás a tetőtérben galéria, könyvtár

Loft lakás a tetőtérben nappali

 

A nagy tér kihasználtságáért jól átgondolt világítást építettek be amivel a teret is zónákra osztották és a világítások fényereje is vezérelhető és a loft lakás hangulatot erősíti a vasszerkezettel egyező színű fekete fém lámpák.

Loft lakás a tetőtérben hangulat világítás

 

A TV konzol ami forgatható külön ide készült és azon túl, hogy természetesen lehetővé teszi a TV nézést mind a konyhából mind a nappaliból az esztétikához a rejtett kábelezéssel is hozzájárul és természetesen itt is a loft lakáshoz és a belsőhöz illő fekete-fém konzolról van szó.

Loft lakás a tetőtérben tv konzol

 

A konyha mi szintén fehérből készült rejti magába egy rejtett ajtó mögött (a képen leszedve látható), a hifi egységet. Illetve a falat kézzel készült mozaik díszíti. A munkalapként fa mdf munkalapot használtak annak ellenére hogy ma a trend a kő, műkő munkalap. Azért esett erre a választás, mert a felület és a hatás a melegséget erősíti a hideg és rideg kő lapokkal szemben.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Ringat a víz! - A legszebb tóparti házak

Loft lakás a tetőtérben konyha és mozaik

Loft lakás konyha pult

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

A loft lakás természetes anyaghasználata és az eddig alkalmazott meleg fa anyagok miatt egyértelmű és kézenfekvő, hogy az étkező asztal is tömör fából készült és a váza ipari fém.

Loft lakás konyha asztal

Loft lakás konyha asztal

Loft lakás konyha asztal

 

A már említett különleges egyedi konzol és a számítógép, hifi rejtett elhelyezése teszi lehetővé, hogy a konyhából pillanatok alatt munkahelyet varázsoljanak.

Loft lakás dolgozó

 

Az anyag használat a fürdőszobában is hasonló, a falak fehérek és fenyő ajtókkal van ellátva a mosdó szekrény, illetve a mosdó pult is. A tusban egy kényelmes kis ülőke is kialakításra került.

Loft lakás fürdőszoba

 

A hálóban is a fehér falak dominálnak és az óriási beépített szekrények is ezt a színt kapták. A burkolat az egész lakásban homogén így itt is a fenyő parkettával találkozunk. A loft lakás jellegét hozza a csomózott dróton elhelyezett egyszerű világítás is.

Loft lakás hálószoba

 

További képek:

Loft lakás Loft lakásLoft lakás Loft lakásLoft lakás

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved