A dolgozószoba berendezése elsődleges fontosságú, hiszen napunk jelentős részét itt töltjük el. A túlzsúfoltság most nem lehet befutó; letisztultság és praktikusság, mindez elegánsan férfias összeállításban!

A lakberendezés általában női elfoglaltság, ám ez korántsem jelenti, hogy férfitársainknak ne lenne igénye egy szép és esztétikus helyiség kialakítására. A dolgozószobák igazi kis ,,birodalommá” válhatnak, ahol kényelmes és inspiráló a napi munkavégzés.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Eklektika – keverd a különböző korok stílusjegyeit!

Sorozatunkban az exkluzív berendezésektől kezdve a dekoratív elemekig széles körben mutatunk példákat.

Megláthatjuk, hogy a legkisebb szobák is remekül kihasználhatóak, akár az sem jelent akadályt, ha apró, ablaktalan terem jutott nekünk osztályrészül.

Az egyszerű bútorzatot kiegészíthetjük egy – egy élénkebb színnel, de fontos, hogy ne válasszunk rikító árnyalatokat! Kékek, zöldek előnyben! Ezeket a tónusokat párosítsuk bézsekkel, barnákkal!

A technikai eszközök elhelyezésénél fordítsunk külön gondot arra, hogy a beáramló fény ne essen a monitorra. Így megóvhatjuk a szemünket a bántó sugaraktól.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Hétköznapi ,,állatságok"- a legbizarrabb állatformájú bútorok gyűjteménye!

letisztult otthoni iroda férfiaknakletisztult otthoni irodaletisztult otthoni irodaletisztult otthoni iroda bungallóletisztult otthoni irodaletisztult otthoni iroda férfiaknakletisztult otthoni irodaotthoni iroda férfiaknakletisztult otthoni irodaletisztult otthoni irodaletisztult otthoni irodaletisztult otthoni irodaletisztult otthoni iroda bungallóletisztult otthoni irodaletisztult otthoni irodaletisztult otthoni irodaletisztult otthoni irodaletisztult otthoni iroda férfiaknakletisztult otthoni iroda

Forrás: Team 7 Design, Office interior ideas, Decor, Home Caprice, Busy Door, Home Work Space ideas,  Decoist,

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved