Legénylakás nyitott belső terekkel, jó hangulattal és okos megoldásokkal

Ez a legénylakás szinte iskola példája, hogyan lehet a teret megfelelően kihasználni és egy térben elhelyezni szinte minden lakás funkciót, így a Nappalit, a konyhát és étkezőt, de még a dolgozó szobát is. A legénylakás elszigetelt és leválasztott területei egyedül a hálószoba és a fürdőszoba.

A tervezésért a dicséret az INT2 Építészeti stúdiónak jár. A lakás Minszk-ben, Fehéroroszországban van, 69 nm-es és egy programozó a tulajdonosa.

A legénylakás tervezésnél valóban a tér volt a legfontosabb, így ennek jegyében még a háló szoba is kapcsolódik a lakáshoz,  hiszen egy üvegfallal van mindössze elválasztva a nappalitól. Ez nem csak a teret növeli de a fényt és a napot is beengedi a lakás belső tereibe.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Családi lakás szobánként más stílusban

Ennek a legénylakásnak a pontos stílusát nehéz lenne meghatározni, hiszen rengeteg stílus és dizájn elem található a lakásban. Így több helyen található látható gépészeti elem, mint a konyhában az elszívó, valamint sok helyen található látható fém szerkezet és fém-fa bútorok is. Így lehetne mondani hogy a indusztriál stílus felé hajlik. Ez mégse lenne jó meghatározás, hiszen ezeket jól kiegészítik a vintage elemek, mint a lámpa, szék… De további érdekesség a tégla elválasztó fal az előszobánál és a hálószoba nagy fali képe is.

Végső soron stílus ide vagy oda, nekünk nagyon tetszett ez a legénylakás és a tér kihasználását, az alaprajzot csak dicsérni tudjuk. Talán érdemes még megemlíteni azért a szépen beépített erkélyt a mindent körbe ölelő fa burkolatával.

A színeknél egyértelműen látszik a tervezők gondolata, hogy a fehér és szürke színek árnyalatai dominálnak és ezt próbálták feldobni az élénk színű kiegészítőkkel és díszítésekkel.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Egyszerű színek, letisztult design, mégis hangulatos nyugodt tér

A legénylakás képein figyelmedbe ajánljuk a következő okos megoldásokat és részleteket:

  • A nappali – tv szekrény sarkánál a csigás lámpa.
  • A kereken guruló dohányzóasztal.
  • Az étkezőben lévő polcos szekrény oldala krétával írható.
  • Ugyan ennek a szekrénynek a másik oldala is írható a konyha felől is.
  • A konyha pult feletti fém pohár tartó egyben üveg vagy más tárolására is alkalmas és idézi a belógatható edény tartókat.
  • A konyha falba süllyesztett praktikus polc.
  • Ágy alatt elhelyezett guruló polcok.
  • Erkély fali bicikli tároló és függesztett kis szekrény.

Legénylakás hangulatosan, okosan, praktikusan és dizájnosan? Szerintünk igen és szerinted?

Legény lakásLegény lakás nappaliLegény lakás nappali Legény lakás háló szobaLegény lakás közlekedőLegény lakás étkezőLegény lakás konyhaLegény lakás erkélyLegény lakás dolgozóLegény lakás háló szobaLegény lakás étkezőLegény lakás mosdóLegény lakás konyhaLegény lakás erkélyLegény lakás mosdóLegény lakás alaprajz

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Meg tudja esetleg valaki mondani a nappaliban lathato dominomintas tapeta gyártóját? Elore is koszonom 🙂

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved