100 nm-es lakás felújítás egy 100 éves Amsterdami iskolaépületben.

Lakás felújítása egy négytagú család számára skandináv stílusban, nagy és világos terekkel, a Standard Studio által. A terek kihasználása több helyen galériával megoldott, ennek ellenére mégis tágas maradt minden, talán ez ennek a különleges lakberendezésnek a titka.

Ennél a lakás felújításnál a lakberendezés lelkét, a régi teret és iskolai hangulatot a betonpadlók és az acél lépcsők biztosítják.  A nagyméretű ablakok biztosítják, hogy az egész lakás fényárban úszik és minden szoba világos.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Ringat a víz! - A legszebb tóparti házak

Az óriási nyitott nappaliban nem csak az anyaghasználatot érdemes megfigyelni vagy a nagy ablakot. A lakás felújításánál arra is figyeltek, hogy a belmagasságot hasznosan és ötletesen használják ki. Jó példa erre a a szabadon variálható fali fa polcrendszer.

Egy lakás felújítás mindig nehéz. A tervezéskor általában sok követelménynek kell megfelelni, úgy mint a nagy belső tér amit világos belsővel erősítettek, hangsúlyoztak ki, így különösen sok helyen használták a fehér színt.  A fehér dominál a konyhabútornál is, olyannyira, hogy még a pult is fehér.

Az egész lakásban mindenhol ötletes de mégis egyszerű tároló szekrények lettek elhelyezve, így pl. a gyerek szobában az ágy alatt, az ablakok alatt és felett is. De ugyan így a számítógép asztalt is tároló részek veszik körbe.

EZ IS ÉRDEKELHET:  50+ Kis konyha tárolási ötlet gyűjtemény a maximális helykihasználáshoz

Ez a lakás felújítás igazán jól sikerült, igazi átgondolt lakberendezést láthatunk, gondolod, hogy Te is lennél itt esetleg albérlő?

Lakás felújítás 100 nm-en - nppali konyhaLakás felújítás 100 nm-en - galériaLakás felújítás 100 nm-en - nppali konyhaLakás felújítás 100 nm-en - kandalló lakás felújíás 100 nm-en - dolgozólakás felújíás 100 nm-en - hálószoba

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

lakás felújíás 100 nm-en - dolgozólakás felújíás 100 nm-en - konyhalakás felújíás 100 nm-en - bejáratlakás felújíás 100 nm-en - alaprajzlakás felújíás 100 nm-en - nappali konyha

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved