Különleges festmények és fali képek, a Pop kultúra, avagy a mozi és napjaink egyéb hősei régi és árházi festményeken, igazán látványosan,  ráadásul olcsón meg is veheted

Nem minden művészet egyforma, Dave Pollot igazán különleges festmények készítője, fali képei a régi és olcsó, áruházi festményekből készülnek úgy, hogy rájuk varázsolja napjaink hőseit a pop kultúrát.

A festményeken megjelenik Mario-t a Star Wars figurák. vagy épp pár Transofrmers hős és minden mást ami ma ismert és kedvelt. Természetesen Pollot számítástechnikával foglalkozott eredetileg de a művészet mindig is érdekelte.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Nosztalgia tábla - Kép készítése

Ahogy foglalkozott a művészettel, nehezen találta meg azt ami neki tetszik a festmények, fali képek unalmasnak tűntek, különösen a tájképek, így jött az ötlet, hogy új életet adjon a régi művészetnek és összekeverje az időt és a korszakokat.

Biztos sokan nevetnek ezeken a festményeken,  ezzel még a készítő is tisztában van, azonban szerinte nem kell mindenkinek a komoly dolgokkal foglalkozni, egyszerűen csak néhány új és szórakoztató  festményt és fali képet próbál létrehozni, amit bárki megvehet és a lakásába elhelyezhet.

A festményeket így árulja is természetesen az Etsy-n, ráadásul tényleg nem drágán, tényleg bárki magáénak tudhat egy-egy ilyen festményt vagy képet, hiszen 1-1 képet már 5000 Ft-tól meg lehet vásárolni, sőt Star Wars kép gyűjteményt már 16.000 Ft-tól lehet kapni.

EZ IS ÉRDEKELHET:  31 valentin napi ötlet a kreatív ünnepléshez és ajándék készítéshez

Ha szeretnél egy pár igazán jópofa és egyedi képet a lakásodba, nézd meg Pollot Etsy webáruházát és ne habozz vedd meg a neked tetsző modern vagy régi vagy ki tudja milyen festményt, mielőtt még más megveszi előled.

Fontos linkek:

Dave Pollot weboldala, Etsy webáruház, Facebook oldal, Instagram, Twitter,

modern festmény, festmények, fali kép - mariocartmodern festmény, festmények, fali kép

 

modern festmény, festmények, fali kép modern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali kép - darth wathermodern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali kép - transformersmodern festmény, festmények, fali kép - legomodern festmény, festmények, fali kép - mariomodern festmény, festmények, fali kép - repülő autómodern festmény, festmények, fali kép - ezeréves sőlyommodern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali képmodern festmény, festmények, fali kép

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

modern festmény, festmények, fali kép - csillagrombolómodern festmény, festmények, fali kép - tájkép nagy polippal

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved