Modern kör ház, villa ami mindössze 85 nm. Itt nem csak a gazdák de az alaszkai malamut kutyáik is jól érzik magukat és menedékre találnak.

Csendes festői holland környezetben épült fel ez a kör ház a 123DV tervei alapján. Mérete a 85 nm nem jelent nagyot, de bőven elég egy pár és malamut kutyáik számára. A lakberendezés természetesen teljes mértékben kihasználta a körpanorámát, emellett pedig igyekeztek minél nagyobb teret biztosítani a hétköznapok számára.

A villa 2 fő részből áll, a vékonyabb héj részben helyezkedik el a hálószoba a fürdő és a mosdó is, mely így egyben egy folyosót is alkot. A másik, nagyobbik rész pedig a nappali konyha és étkező egyben. A kör ház érdekessége, hogy gyakorlatilag teljesen egy légtér az egész épület. Ez alól csak a mosdó kivétel.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Street art - a leglátványosabb 3 dimenziós épületfestmények!

Az egységes légteret nagyon jól hangsúlyozza a szintén a teljes lakó térben egységes sötét árnyalatú burkolat. A tér megosztásában pedig kör ház héján végigfutó és a nappaliba benyúló fa burkolat gondoskodik.

Nappali ami maximálisan kihasználja a kör ház előnyeit

A nappali természetesen óriási üvegfelületekkel van ellátva ami tágítja a teret. Azonban a tág és szellős érzést tovább növeli, hogy a konyha és az étkező is a helység szélén lett elhelyezve.

Nagyon érdekes és praktikus megoldás hogy a terasz szinte a nappali meghosszabbítása, hiszen nem csak a padló folytatódik az üvegfalon túl, hanem a mennyezet is túlnyúlik az üvegfalon. Ez azon túl, hogy igen látványos és dizájnos megjelenést kölcsönöz a háznak, rendkívül praktikus, hiszen az eső és a nap elől is menedéket nyújt a kutyusoknak és természetesen a gazdiknak is.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Modern és fekete ház Japánból!

Ilyen panoráma ablakos hálószoba amit a kör ház tesz lehetővé

A lakberendező csapat nagyon jól használta ki a kör ház adottságait. Az ötletes héjban elhelyezett hálószoba természetesen teljes szélességében megkapta a panoráma ablakot, amivel igen különleges és egyedi lett.

Érdemes még megfigyelni az egységes fa burkolatot ami a háloszobában és a kis méretű mosdóban is végigfut.

kör ház - kör villa körpanorámávalkör ház - kör villa körpanorámával terasz

 

kör ház - kör villa körpanorámával teraszkör ház - kör villa körpanorámával feljárókör ház - kör villa körpanorámával terasz és kertkör ház - kör villa körpanorámával terasz és kertkör ház - kör villa körpanorámával teraszkör ház - kör villa körpanorámával hálószobakör ház - kör villa körpanorámával hálószoba

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

kör ház - kör villa körpanorámával mosdókör ház - kör villa körpanorámával mosdókör ház - kör villa körpanorámával terasz és kertkör ház - kör villa körpanorámával terasz és kertKépek: Hannah Anthonysz

 

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved