Konyha- és étkezőbútorok, kis és nagygép újdonságok, konyhai eszközök és különleges gasztronómiai programok várnak a Konyhakiállításon! 2015. február 27-március 1.

 

A kiállítás fő témái

 

  • Bútorok

konyhabútorok, étkezőbútorok, székek, nappali-konyha enteriőrök

  • Gépek

beépíthető és szabadon-álló nagygépek, elszívók, konyhai kisgépek, professzionális otthonik gépek

  • Mosogatók és csaptelepek

  • Munkalapok és konyhai burkolatok

  • Konyhafelszerelés

főző- és sütőeszközök, kések, tárolóeszközök

  • Tálalási kultúra

étkészletek, evőeszközök, textílek, terítési ötletek

  • Gasztronómiai edukáció

tanfolyamok, bemutatók, kiadványok

 

 

Programok (Bosch színpad):

február 27.

11:30 Dolce Vita Konyha – Vrábel Krisztina: A tésztakészítés gyerekjáték

12:00 Nyereménysorsolás 13:00 RamenKa

15:00 Dolce Vita Konyha – Vrábel Krisztina: Desszert büntetlenül

17:00 Napi fődíj sorsolás [/one_third][one_third] február 28.

11:00 Béterv Parfümséf – Bíró Botond Boldizsár bemutatója

11:45 Nyereménysorsolás

12:00 Sallay Fanni: A másodlagos izek és a harmóniák szerepe

13:00 Karaj & Steak (Színpados Barbárkodás)

13:50 Nyereménysorsolás 14:00 Bede Róbert – TV Paprika

15:00 Mautner Zsófi a Jamie Magazin színeiben

16:00 Nyereménysorsolás 16:15 Fűszeres Eszter – Egy alapanyag, három fogás

17:30 Napi fődíj sorsolás [/one_third][one_third_last] március 01.

11:00 Sallay Fanni és Rosenstein Timea: Szivárvány-torta készités a tavaszi sokszinűség jegyében

11:45 Nyereménysorsolás

12:00 Rozmaring és kardamom illatban és ízben – Kacsa és chutney – Bíró Botond Boldizsár parfümséf

13:50 Nyereménysorsolás 14:00 RamenKa

15:00 Spanyolország Magyarországon, avagy tapasok giccs nélkül – Padron Tapas Bar

15:45 Nyereménysorsolás

17:30 Napi fődíj sorsolás

 

EZ IS ÉRDEKELHET:  Gyors ház ami 6 óra alatt elkészül, modulárisan bővíthető és földrengés álló

Programok (OTP klub):

február 27.

10:30 A ristretto-n túl – Has Bean barista bemutató

11:30 Olasz bonbonkészítési praktikák – Villányi Dóra chocolatier bemutatója

13:30 Olasz ízek a NoSalty-tól – főzőbemutató Kárai Dáviddal (ízHUSZÁR) és Nemes Nórával (Dacota)

16:30 Kitchen Factory főzőiskola február 28.

10:30 A ristretto-n túl – Has Bean barista bemutató

11:30 Bruschette tricolori – Bruschetta variációk az olasz zászló színeiben

EZ IS ÉRDEKELHET:  Utazás Kiállítás 2016 - Bringaexpo - Afrika vásár - Karaván Szalon

12:30 Tarte au citron – bazsalikomos zöldcitrom krémmel. Béterv Parfümséf, Bíró Botond Boldizsár

13:30 Olasz ízek a NoSalty-tól – főzőbemutató Kárai Dáviddal (ízHUSZÁR) és Nemes Nórával (Dacota)

15:30 Azta-Pasta! Kulináris kalandozás Kis Sándorral a Miele Főzőiskola séfjével

16:30 Kitchen Factory főzőiskola  március 01.

10:30 A ristretto-n túl – Has Bean barista bemutató

11:30 Bon-bongiorno – Amaretto bonbon készités a Timmy Pralinével, klasszikus kézműves technikával

12:30 Bruschetta ahogy a parfümséf szereti – Bíró Botond Boldizsár

13:30 Olasz ízek a NoSalty-tól – főzőbemutató Kárai Dáviddal (ízHUSZÁR) és Nemes Nórával (Dacota)

15:30 Azta-Pasta! Kulináris kalandozás Kis Sándorral a Miele Főzőiskola séfjével

16:30 Kitchen Factory főzőiskola

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved