Kis nyaraló, bepillantás a pihenés jövőjébe a Dutch (Holland)  Design héten.

Ez a kis nyaraló a 2017 év végi Dutch design héten került bemutatásra, ami lakberendezési és design oldalról mutatja be és vetíti előre a pihenés és kikapcsolódás jövőjét.

Ez a kis nyaraló a Collaris Architects és Daphna Laurens közös munkájának gyümölcse. Az egyszerűen csak “Buitenhuse”-nak nevezett üdülő az első lépés a jövőben a pihenés megteremtésének.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Színes kavalkád - hippi házak örök fiataloknak!

A tervezés és lakberendezés a funkcionális és érzékszervi észlelések köré összpontosítva valósult meg. Egy nyaralás célja a pihenés, a kiszabadulás a hétköznapokból a rohanásból és a túlterheltségből és a mindennapi élettérből.

Akár magányban akár társaságban szeretnéd élvezni a szabadságot és a nyugalmat, ez a kis nyaraló tökéletes erre. Ez a nyaraló külső és belső környezetében is tiszta anyagokkal, meleg színekkel és környezettel ölel körül.

A nyaraló hangulata leginkább egy falusi házat idéz meg. A természetet a nyaralóban megjelenő növények még jobban képviselik és jelenítik meg. Az egyszerű falusi jellegű berendezések és bútorok biztosítják, hogy magunkra és a pihenésre, nyaralásra tudjunk teljes mértékben koncentrálni.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Rejtet dizájn trükkök sokasága egy mini 35nm-es lakásban

A berendezés és dizájn elsődleges célja, hogy valóban egy olyan teret és helyszínt teremtsen, ahol magunkban, de akár többesben is minden figyelmünket a kikapcsolódásra tudjuk fordítani.

kis nyaraló - nappali konyha kis nyaraló - konyhakis nyaraló - konyha kis nyaraló - vödör designmosdókis nyaraló - vödör designmosdókis nyaraló - vödör designmosdókis nyaraló - közlekedőkis nyaraló - növényekkis nyaraló - mosogatókis nyaraló - közlekedő növényei kis nyaraló - hálószobakis nyaraló - háló csillárkis nyaraló - hálószoba fali dísz kis nyaraló - kép dekorációkis nyaraló - mosdó és növényekkis nyaraló - mosdó zuhanyzókis nyaraló - lépcsőkis nyaraló - gyerekszobakis nyaraló - gyerekszobakis nyaraló - mosdó és növények

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved