Kis családi lakás multifunkciós terekkel és bútorokkal, melyekben a moduláris bútorokkal változtatható tereket és elrendezést lehet létrehozni, rengeteg jó és egyszerű lakberendezési ötlet felhasználásával

Ez a kis családi lakás valóban megtekintésre érdemes, hiszen minden szegletében tele van  fantasztikusan jó és mégis egyszerű lakberendezési ötletekkel. Ezek közül a legérdekesebb az, hogy moduláris bútorokkal rendezték be, melyek segítségével a kis lakás, az elrendezés valóban multifunkcióssá és bámulatosan változtathatóvá vált.

Ezt a kis családi lakást a Ruetemple oldalán találtuk, ahol érdemes körbenézni, mert lehet még találni igazán jó lakberendezési ötleteket, különleges tereket és egyedi bútorokat.

A lakás 80 nm alapterületű, ahol egy négytagú családnak kellett otthont teremteni, mindössze egy nappalival és két szobával. Elmondható, hogy a tervezők, mindent kihoztak a lakásból ami lehetséges volt és valóban egy élhető terekkel rendelkező családi otthont varázsoltak.

Elsőként a nappaliban moduláris ülőhelyről érdemes beszélni ami 7 kereken guruló részből áll. A nappali fő tere tetszés szerint megváltoztatható az igények szerint ezzel a guruló bútorral. A lakberendező tervezők tanáccsal is ellátták a családot, és 9 féle elrendezést meg is terveztek. A bútor elrendezést alakíthatjuk, úgy is, hogy a Tv és a Vetítő vászon legyen a középpontban, de akár úgy is, hogy egy jó beszélgetéshez rendezzük be az ülőhelyeket.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Kis lakás berendezése úgy hogy nagyobbnak látszódjon, dizájn díjas berendezési ötletek

Szerethető családi lakás berendezése és a rejtett tárolók

Ez a kis családi lakás valóban rendkívül ötletes, kezdjük a konyhával és az étkezővel. Mindkettő büszkélkedhet pár nagyon jó lakberendezési és design ötlettel, mint a láncon lógó étkező asztal, aminek a fix végét pedig egy sima cső tartja. Mindezt ráadásul egy ponton. Természetesen az asztal felhajtható, így ha nincs rá szükség nem foglalja a helyet.

A képeket elnézve láthatjuk, hogy a nappali fal egy része táblaként funkcionál, így ez a felület teljesen bevonható a család hétköznapjaiba. Alkalmas akár bevásárló lista írására is de a gyerekek kreativitásukat is kiélhetik rajta.

A belsőre jellemező  az egyszerű anyagok mint a fa, és a világos egyszerű színek, így a fehér használata, ami világos és élhető teret alkot.

A gyerek szobában érdemes megnézni, hogy a gyerekeknek kettéosztott szobát egy ötletes játszótérrel választották el. Ez nem csak szórakoztatásra és játékra alkalmas, hanem valóban egy jó térelválasztó elem is egyben.

EZ IS ÉRDEKELHET:  10 kutya fekhely amit könnyen elkészíthetsz

A kis hely és a négy tagú család miatt biztosan sok tároló részre van és volt szükség. Egyszerű megoldások születtek erre a problémára. Került tároló a gyerek ágyakba és lépcsőkbe, valamint a szülői hálószoba ágyába és ágy köré a bútorokba építve is. Gyakorlatilag így ezek is moduláris bútorok, amik a tér multifunkcionális kihasználását segítik.

Ez a kis családi lakás igazán jó példa arra, hogy lehet pár apró és mégis nagyszerű lakberendezési ötlettel és természetesen egyedi bútorokkal jól kialakítani a belső teret. Itt minden arra összpontosít, hogy kiszolgálja egy család életét úgy, hogy a napi használatot helyezi a középpontba. Érdemes a képeket jól megnézni, mert mindenhol találhatunk egy-egy apró részletet ami ötletet adhat a saját lakásunk berendezésébe és bútoraink megtervezésébe.

Kis családi lakás nappalija és variálható moduláris nappali bútor, konyha és étkező

kis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - alaprajz kis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappali moduláris bútor elrendezés alaprajzkis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappalikis családi lakás moduláris bútorok - nappali

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

 

Kis családi lakás gyerekszoba

kis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszoba alaprajzkis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszoba kis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszobakis családi lakás moduláris bútorok - gyerekszoba

 

Kis családi lakás előszoba és hálószoba kis családi lakás moduláris bútorok - előszobakis családi lakás moduláris bútorok - előszobakis családi lakás moduláris bútorok - hálószobakis családi lakás moduláris bútorok - előszoba

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved