Kötött szakállas és egyéb mókás jópofa sapka és arcmaszkok felnőtteknek és gyerekeknek egy webáruházban.

Már nem újdonság de érdemes róla újra beszélni, hiszen bővített választékkal érhetőek már el a Beardo sapkák és arcmaszkok. Ráadásul az árak már egyáltalán nem elérhetetlenek és Magyarországon is beszerezhetőek.

Eredetileg valamikor 2010 környékén jelent meg az első szakállas sapkája a Beardo-nak de azóta jelentősen tovább fejlesztették a kínálatot, így nem csak szakállas jópofa sapka van a kínálatban, hanem további modellek is megjelentek.

Mindenképp lehet jópofa sapkának hívni a külön kínálatban jelentkező Viking sapkákat, amik között különböző szarvakkal és szakállakkal eltátott modelleket találhatunk. Így van kis szarv, nagy szarv és mindenféle, akár loboncos szakállal ellátott viking sapka verzió is.

EZ IS ÉRDEKELHET:  LEGO ragasztószalag, hogy bárhol használasd a LEGO-t

Természetesen az eredeti jópofa sapka a szakáll sapka sem csak egy változatban van, sőt nem csak a színek, hanem a formák is változnak. A szakáll sapkák között is lehet találni többféle fazont, színt és kivitelt, de a személyes kedvencük a kackiás bajusszal ellátott változat.

A gyerekekre  is gondoltak a gyártók, így több termék elérhető gyerek méretben is, illetve vannak olyan jópofa sapkák amik csak a gyerekeknek készültek, mint a polip sapka vagy arcmaszk.

A cég másik termékköre amiben sokat erősödtek, azok a mintás arcmaszkok. Az arcmaszkoknál is a humor a fő irány mint a jópofa sapkáknál. Találhattok állatos arcmaszkokat, horror maszkokat és egyéb humoros, jópofa arcmaszkokat is.

A jópofa sapkák és a többi Beardo termék az elmúlt években nem csak választékban bővültek, hanem népszerűségüknek köszönhetően elérhetőségükben is. A termékeket meg lehet venni az eredeti Beardo webáruházban, de akár már itthon nálunk is egy Magyar webáruházban is, bár ezt egy szlovák cég üzemelteti.

EZ IS ÉRDEKELHET:  10 ötletes és vidám faldekoráció a gyerekszobába!

A termékek  árai a Magyar webáruházban természetesen valamivel drágábbak mint az eredeti oldalon, de még így sem szörnyűen drágák. Az átlag árak 7-8.000 Ft.  körül mozognak.

Jópofa gyerek arcmaszk és sapka

gyerek polip arcmaszkgyerek polip arcmaszkgyerek jópofa sapka

Humoros szakáll sapkák és maszkok

szakáll sapkaszakáll sapkaszakáll sapkaszakáll sapkaszakáll sapkaszakáll sapkanői szakáll sapkaszakáll sapkanői szakáll sapkaszakál bajusz sapka arcmaszkszakáll sapkaszakáll arcmaszkszakáll sapka

 

Vidám viking sapkák

viking jópofa sapkaviking jópofa sapkaviking jópofa sapkaviking jópofa sapkaviking jópofa sapkaviking jópofa sapkaviking jópofa sapkaviking jópofa sapka

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

 

Jópofa, vidám és humoros arcmaszkok

vámpír arcmaszkyeti arcmaszküvöltős arcmaszkbajszos arcmaszk

üvöltős arcmaszk
Winter mountain

rottweiler kutya arcmaszkjópofa arcmaszktigris arcmaszktigris arcmaszkcsókos arcmaszkjópofa arcmaszkmajom arcmaszkcsillagos arcmaszkcica arcmaszkrottweiler kutya arcmaszk

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved