Megnézhetitek Jennifer Lopez penthouse lakását New York-ban.

Eddig nem nagyon mutattuk be nektek a hírességek lakásait a lakberendezési inspirációk között. Most elsőnek Jennifer Lopez penthouse lakása amit megmutatunk. Természetesen egy New York-i, azon belül is Manhatten-i lakásról van szó.

A jövőben igyekszünk nektek minél több külföldi és magyar híresség lakását, házát, nyaralóját bemutatni. Reméljük sikerül a lehetőleg minél többször érdekes és nektek is ismert emberek életébe betekintést biztosítani.

Jennifer Lopez penthouse lakását azután hirdette meg nem sokkal, hogy vásárolt egy privát tengerparti házat. Most ezt a Manhattan-i penthouse lakást 27 millió dollárért árulja.

Maga a lakás ugyan olyan elbűvölő mint az énekesnő. Manhattan Flatiron kerületében található a lakás, amiről azt érdemes tudni, hogy természetesen a szigeten és azon belül is az egyik legszebb és legfelkapottabb részen a Madison park környékén fekszik.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Közeledik a tulipánszezon! - Virágzó szépségek Hollandiában

A penthouse lakás 600 nm ami valóban óriási. Ráadásul egy hatalmas méretű terasszal is rendelkezik, ami még ezen felül további közel 300 nm. Az is érdekes hogy a lakás két szintes és mind a két szinthez tartozik teraszrész.

A lakás egy 1924 ben épült gyönyörű boutique épület legfelső szintjein található. Sokat írhatnánk a lakásról. A nagy belmagasságról a rengeteg fürdőről vagy a csodálatos tölgyfa padlóról, de ezeket érdemes a képeken megnézni.

Ennél sokkal érdekesebb, hogy Jennifrel Lopez panthouse lakásának a közös költsége havonta megközelíti a 11.000 $ összeget (Közel 3 millió Ft.). Ráadásul ebben az összegben még nincs benne a helyi ingatlan adó sem.

Természetesen ezért az összegért a házban már minden extra szolgáltatás elérhető. Van portás, privát kulccsal működő lift és minden amit csak el lehet képzelni. A lakás összesen 15 szobával, 4 hálószobával 6,5 fürdőszobával rendelkezik.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Szezám tárulj - Káprázatos, festett ajtók!

A teraszok természetesen a Madison parkra néznek. A privát liftből kiszálva az 5. emeleti bájárat érhető el. Az 5. emeleten van még egy terasz, egy látványos konyha reggelizővel és étkezővel. Szintén az 5-en lehet megtalálni 3 hálószobát fürdőszobákkal és mosó konyhával.

A 6. emeleten is található egy lakosztály fürdőszobával és két kültéri terasszal és van itt még egy média-szórakoztató szoba is.

Az ingatlant és a képeket, valamint a hirdetést megtalálhatjátok a Modlin Group Oldalán.

Jennifer Lopez Penthouse lakás - nappaliJennifer Lopez Penthouse lakás - nappali Jennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - konyha étkezőJennifer Lopez Penthouse lakás - terasz Jennifer Lopez Penthouse lakás - lakosztályJennifer Lopez Penthouse lakás - hálószobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - fürdőszobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - fürdőszobaJennifer Lopez Penthouse lakás - teraszJennifer Lopez Penthouse lakás - panorámaJennifer Lopez Penthouse lakás - utcaképJennifer Lopez Penthouse lakás - panoráma

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved