Az Indusztriál stílus keveredése a Kenzo stílussal egy falak nélküli lakásban

Az indusztriál stílus feltörekvőben van és általában olyan lakásokban alkalmazzák, ahol a lakás funkciója előtte valami más volt, így előszeretettel használják loft lakásokhoz is.

Esetünkben is valami hasonlóról van szó, hiszen az Olga Kulova által dizájnolt lakás egy olyan házban került átalakításra, ahol a ház szerkezete betonpilléres volt, így lehetőséget adott arra, hogy a nem szükséges falakat eltávolítsák.

Esetünkben az indusztriál dizájn az ügyfél kérésére a Kenz stílussal lett kverve. A végeredmény egy modern indusztriális álom lakás ahol falak sincsenek.

EZ IS ÉRDEKELHET:  2015 év 40 m-es Szuper Yacht enteriőr Oscar díjasa a Sunseeker THUMPER

Az indusztriál dizájnt képviseli a fehér vélhetően öntött padló, a natúr betonoszlopok és természetesen a konyhai dizájn asztal és a tolóajtók is.

A természetes fa anyagok és burkolatok amik a mennyezeten a burkolatokon és az erkélyen találhatóak már inkább a Kenzo stílust idézik de rendkívül jól illeszkednek az indusztriál stílus nyerseségéhez. Ezeknek a természetes anyagoknak és színeknek e keveredése egyedi látványt és stílust kölcsönöz ennek a lakásnak.

A tervező nő nevéhez fűződik a konyhai asztal és a nappaliban elhelyezett fali polcrendszer is. Ha már a bútoroknál tartunk akkor érdemes megemlíteni a kádat is ami egészen különleges ami ránézésre Arni Jacobsen munkája?

EZ IS ÉRDEKELHET:  Nosztalgia tábla - Kép készítése

A ház gazdája az indusztriál stílus mellett valószínűleg kedveli a természetet és a dizájnt is jól töri meg a nappaliban elhelyezett sok növény valamint a közlekedőben elhelyezett függőleges virágos ker, emi elválasztó elemként is jól funkcionál.

Személyes kedvencünk volt még a dizájn szék a hálóban a terasz ablak előtt, amit nem tudtunk felkutatni. Ha valaki tudja, írja meg nekünk, hogy hol lehet kapni vagy ki volt a tervezője.

Indusztriál dizájn Kenzo stílus nappali konyhaIndusztriál dizájn Kenzo stílus konyhaIndusztriál dizájn Kenzo stílus háló szoba

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

Indusztriál dizájn Kenzo stílusIndusztriál dizájn Kenzo stílus konyhaIndusztriál dizájn Kenzo stílus konyhaIndusztriál dizájn Kenzo stílus nappali konyha Indusztriál stílus és dizájn hálóindusztrial-dizajn-kenzo-stilus-_01indusztrial-dizajn-kenzo-stilus-_04indusztrial-dizajn-kenzo-stilus-_08indusztrial-dizajn-kenzo-stilus-_05indusztrial-dizajn-kenzo-stilus-_03indusztrial-dizajn-kenzo-stilus-_06indusztrial-dizajn-kenzo-stilus-_07

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved