Időjárás jelentés és előrejelzés egyedi látványos, esőt és ködöt is előállító, aznapi azaz mai időjárást mutató időjárás kütyüvel

Nem akarod megnézni az Időképet az időjárás jelentés miatt? Szeretnél időjárás előrejelzést, kíváncsi vagy a mai napi időjárásra? Nézd meg ezt a kütyüt, ami otthonodba varázsolja a kinti időt egy mini dobozba zárva.

Ha kint köd van, nálad bent a lakásban is köd lesz (persze csak az időjárás dobozodban), sőt ha esik az eső, nálad is esni fog az eső, sőt még villámlik is. Természetesen a napsütés is látható, hiszen minden időjárást szimulálni tud.

EZ IS ÉRDEKELHET:  25 különleges esernyő tipp, akár hétköznapokra is

Ezt a kütyüt úgy hívják hogy tempescop és Ken Kawamoto találta ki hogy megvalósítja a “vihar a teáscsészében” mondást, illetve ha nem is ezt de valami nagyon hasonlót.

Ez az időjárás jelentés vagy időjárás előrejelző doboz valós időben jeleníti meg az aznapi azaz a mai időjárást. Sőt az internetre is köthető, így bármilyen földrajzi hely időjárást megjelenítheti. A megjelenítés valóban látványos, hiszen a kis dobozban süt a nap, esik az eső, gomolyog a köd vagy akár tombolnak a villámok.

Kawamoto ráadásul nyílt forráskódúvá tette a kis gadgetet, így akárki átprogramozhatja, módosíthatja a működését. A nyílt forráskódú verzió bezsebelt pár díjat is.

Ha ilyen egyedi időjárás előrejelzés dobozt szeretnél akkor még kicsit sajnos várnod kell. AZ időjárás jelentés kütyüt már az Indegion-n közösségi finanszírozásban megpróbálták gyártani de sajnos nem jött össze a kívánt összeg, bár meglepően magas 398.000 dollár volt meghatározva, amiből így is összejött 280.198 dollár.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Köd ágyú, mint lakás riasztó és védelmi eszköz - Videó

Jelenleg így ha a mai időjárás érdekel akkor még sajnos továbbra is az Időkép oldalát kell megnézned, de kövesd a  tempscope facebook oldalát vagy Ken Twitter oldalát, mert már dolgozik azon, hogy a gyártás így is beinduljon.

időjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárva - esőidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárva - ködidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárva - villámidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárva - napsütés

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

időjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárvaidőjárás jelentés és időjárás előrejelzés a mai időjárás dobozba zárva

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved