Ne hagyjuk, hogy emlékeink egy unalmas albumban landoljanak! Ki a fényképeket a falra, polcra, bárhova! Szinte életre kel majd a szoba a sok vidám képtől!

Szakítsunk a hagyományokkal: képeinkhez vásároljunk különböző mintájú és formájú kereteket, vagy akár csipeszeket, és akasszuk ki őket, dekoráljuk velük otthonunkat!

EZ IS ÉRDEKELHET:  6 alapvető kertépítés ötlet ami egyik kertből sem hiányozhat

Olyan kreatív ötleteket gyűjtöttünk össze nektek, melyekben a fényképek dekorációs elemmé válnak és sosem látott módon dobják fel a helyiségek hangulatát!

Kísérletezzünk a keretek formájával és elhelyezésével, vagy akár egy teljes falfelületet felhasználásával alakítsunk ki egy személyes és szívhez szóló helyet!

Falfestményekbe is belekomponálhatjuk fényképeinket, a családtagokról készülteket felragaszthatjuk a mögéjük festett fa ágaira, és kész is a családfa, igazán mai kivitelben!

A kiakasztott képeknek garantáltan pozitív hatása van: a szép élményeket, emlékeket, szeretett személyeket idéző fotográfiák szeretettel és biztonságérzettel tölthetik meg szívünket, és hozzájárulhatnak az optimista hozzáállás kialakításához!

EZ IS ÉRDEKELHET:  9 egyszerű papírsárkány amit a gyerekkel, gyerekjáték elkészíteni

Képre fel!

fény1 fény2 fény3 fény4 fény5 fény6 fény7 fény8 rfény9 corner fény11 fény12 fény13 fény14fény15

Forrás: Blogof, Nordicdesign, Helloloveblog, Homedeco2you, Homeposh, Meddiodesign

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved