Egy egyszobás lakás is lehet pihentető és energetizáló.

Az egyszobás lakás lakberendezését könnyű elrontani, különösen azokat a stúdió lakásokat ahol mindent egy szobában kell mindent elhelyezni. Egy kis tér berendezése úgy hogy az megfeleljen a praktikumnak, a használhatóságnak és a design-nak is, valódi és hozzáértő tervező-lakberendezőt igényel..

Bár egyszerű feladatnak tűnik egy egyszobás lakás berendezése azonban ez sokkal nehezebb mint gondolnánk. Egy kis lakásban el kell tudni helyezni egy megfelelő kanapét, íróasztalt vagy dohányzó asztalt, egy helyet ahol le lehet ülni … Mindezt úgy, hogy kis helyen se tűnjön zsúfoltnak.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Szép ház, letisztult formákkal és divatos színekkel, hogy a család mindig jól érezze magát

A Lablstudiónál talált gyöngyszem azonban nagyon jól oldja meg az egyszobás lakás problémát. Az elrendezés és a dizájn bizonyítja, hogy a méret nem minden. Sikerült úgy berendezni ezt a kis apartmant, hogy az egy kicsi helysége minden célra megfelel, így egyben nappali, háló és dolgozó.

A képek is tökéletesen átadják, hogy  az akár tökéletes elrendezés mellett a jó szín és anyaghasználattal milyen nyugtató és energetizáló hatást értek el. Ennek az egyszobás lakásnak nem csak a jó elrendezés és a harmonizáló színek a titka. Amitől igazán jó az a sok apró ötlet, mint a két ablak között elhelyezett, mondjuk inkább hogy konzol és nem asztal. Ami mégis egy munkahelyet teremt ebben a kis térben.

EZ IS ÉRDEKELHET:  2 Modern Art Deco (Art Déco) lakás álomszerű eleganciával

Ugyan ilyen apróság, hogy a szoba szinte minden oldalán elhelyeztek egy színes kis foltot ami pont annyira töri meg a harmóniát hogy a lakás érdekessé váljon. Ilyen a falon elhelyezett pink pamacs vagy az ágyon lévő zöld párna sőt igazából a két ablak közötti tükör is ezt a célt szolgálja.

 

Egyszobás lakás stílusosanEgyszobás lakás stílusosanEgyszobás lakás stílusosan

[et_bloom_inline optin_id=”optin_2″]
Egyszobás lakás stílusosanEgyszobás lakás stílusosanEgyszobás lakás stílusosanEgyszobás lakás stílusosanEgyszobás lakás stílusosanEgyszobás lakás stílusosan

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved