Egyszerű színek – fekete, fehér szürke és egy kis barna beütés, letisztult design mégis hangulatos nyugodt tér egy kis Skandináv jelleggel.

A Davidson design studió újította fel ezt a lakást egyszerű színek használatával és modern letisztult lakberendezést alkalmazva. A végeredmény az egyszerű szín paletta és a letisztult dizájn ellenére is egy hangulatos és meleg lakás enteriőr enyhe Skandináv jelleggel.

Az egész lakásban, így a nappaliban is az uralkodó színek a fehér, fekete, barna kiegészítőkkel és fa padlóval. A színhasználat szinte majdnem monokróm. A fekete fehér és a szürke, ezek az egyszerű színek tökéletesen illenek a lakás minimalista berendezéséhez. A barna kiegészítők és drapériák, na meg a fa padló adják hozzá a meleg és barátságos hangultat.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Konyhakiállítás 2015

A mai lakberendezési trendeknek megfelelően a felújítás alatt a konyha és a nappali közötti falat elbontották és a térelválasztást egy konyha pulttal oldották meg. Ez a bár pult maga az étkező is egyben.

A nappali modernségét fokozza a konyhában és a nappaliban is több helyen elhelyezett rejtett világítás. Még érdemes talán megemlíteni, ami szinte nem is látszik, hogy mekkora és mennyi tárolóhelyet sikerült elhelyezni, a nappali és a konyha teljes falbeépítésével.

A hálószoba természetesen követi a nappali stílusát. Itt is az egyszerű színek az uralkodnak. A fekete-fehér, barna és a fa.  A melegség és otthonosság és a komfort érzet növelésére még több fát alkalmaztak és a fal alsó felületét is fával burkolták. A rejtett világítás itt is megjelenik ami fényével tovább lágyítja az egyszerű és minimalista berendezés keltette hatást.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Jennifer Lopez Penthouse lakása New York-ban

Természetesen az egyszerű színek a minimalista berendezés a fürdőszobába is beköltözött, ahol a nyitott polcok tökéletes lehetőséget  nyújtanak egy kis díszítésre, valamint pakolás és napi használat szempontjából is praktikusak.

egyszerű színek letisztult design - nappaliegyszerű színek letisztult design - konyha és bárpultegyszerű színek letisztult design - hálószoba egyszerű színek letisztult design - nappali bejárategyszerű színek letisztult design - dohányzóasztal dekorációegyszerű színek letisztult design - dohányzóasztal dekorációegyszerű színek letisztult design - nappali bejárategyszerű színek letisztult design - nappaliegyszerű színek letisztult design - nappali beépített bútoregyszerű színek letisztult design - nappali - fekete fehér szürke és barnaegyszerű színek letisztult design - nappali - fekete fehér szürke és barna egyszerű színek letisztult design - konyha rejtett világításegyszerű színek letisztult design - konyha és bárpultegyszerű színek letisztult design - konyha és bárpultegyszerű színek letisztult design - konyha rejtett világítás egyszerű színek letisztult design - hálószoba lámpaegyszerű színek letisztult design - hálószoba rejtett világításegyszerű színek letisztult design - hálószoba fal dekorációegyszerű színek letisztult design - hálószobaegyszerű színek letisztult design - hálószobaegyszerű színek letisztult design - fürdőszoba

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved