Egyedi dizájn padló különleges fényjáték, óriási terek, fém, üveg, fa és beton, mégis modernnek hat

A Londoni Andy Martin építész stúdió alkotta meg ezt a dizájn padlót. Adva volt a tipikus londoni 5 szintes Georgian ház egy ablaktalan alagsor területtel. Ennek bevilágítására készült el ez lakberendezési ötlet, a dizájn padló ami egész különleges hatást kelt. Ötletesen Perf House-nak is hívják.

A padlóba vágott kerek lyukasakon ahogy az üveg átengedi a fényt az már magában is különleges látványt nyújt. Azonban itt a hosszúkás lakás teljes padlója így készült el a földszinten.

A kívánt lakberendezési hatást, hogy az alagsor világos legyen tökéletesen szolgálja de emellett valóban egyedi fényjátékot is nyújt ahogy a kerek lyukakon átszűrődik a fény, nyilvánvalóan arról nem is beszélve hogy eddig nem látott dizájn elem is egyben.

EZ IS ÉRDEKELHET:  A színek ékköve: a türkiz!- Enteriőr inspirációk a varázslatos hétköznapokért!

Nem csak a dizájn padló készült üvegből és fémből, az industrial-ra jellemző anyaghasználat az egész lakást jellemzi. A  különböző nagyméretű üvegfelületek és a fém felhasználása végig követhető a lakásban.

Az alagsor világosságát tovább fokozza a nagyméretű teli üveg portál ami az utcafrontra néz. Ugyan így az emeleten szintén egy légtér szinte teljesen az egész lakás, mindössze kinyitható fém-üveg fal választja el a nappalit a hálószobától.

A különleges kerek perforált lyukak által keltett fényjáték nem csak az alagsorban, de a lépcsőházban is megjelenik ahol szintén perforált fémlemezzel sikerült elérni, hogy a falon az alagsorhoz hasonló hatás jelenjen meg.

Ránézésére egész nagynak tűnik a lakás pedig igazából nem is olyan óriási pont ez volt a feladat és jól szolgálja a tér növelését a perforált dizájn padló és az egész lakásban megfigyelhető óriási egybenyitott terek, a letisztult és visszafogott berendezéssel.

Talán azt lehet mondani, hogy ilyen az amikor sikeresen ötvözik az ipari (industrial) és a visszafogott modern stílust. A képeket érdemes jól megnézni, mert az erőssége a lakásnak a szinte tökéletes kidolgozottsága ami annyira összhangban van, hogy oda kell figyelni, hogy az apróságokat észre vegye az ember.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Kreatív - DIY Játszóterünk elindult! Regisztrálj, próbáld ki!

Személyes kedvenc az egyedi vas lépcső ami az alagsorba vezet le. De ugyan így említést érdemel a visszafogott mégis éles színpaletta. Ha megfigyeljük a fő felhasznált anyagok mind az industrial elemei a fém, üveg, fa, beton.

dizájn padló és fényjáték - alagsor pincedizájn padló és fényjáték - térelválasztódizájn padló és fényjáték - konyhadizájn padló és fényjáték - lépcsőház

dizájn padló és fényjáték - alagsor

Otthon 24 megosztás

dizájn padló és fényjáték - lépcsődizájn padló és fényjáték - lépcső és nappalidizájn padló és fényjáték - nappalidizájn padló és fényjáték - alagsordizájn padló és fényjáték

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

dizájn padló és fényjáték - nappali

Fényképek : Nick Rochowski

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved