Gyönyörű digitális képkeret, amiben egy legyintéssel vezérelheted a képeket. Végre egy igazi digitális képkeret, amiről nem mondod meg hogy nem papír képet rejteget

Mindenki tudja és ismeri a digitális képkeret előnyeit, de ugyan így a hátrányait is. Ma még mindig sokszor csak kis méretben lehet kapni, sokszor csúnya fekete adapter és kábel kell a használathoz.  Mindemellett azért valljuk be nem ugyan az a látvány mint egy papír kép. Arról nem is beszélve hogy családi fotókon kívül nehéz mást megjeleníteni rajta. Most erre hoztunk egy lakberendezési ötletet.

Ezekre a problémákra nyújt most szinte tökéletes megoldást a Meural digitális képkerete ami a fenti hibák nagy részét kiküszöböli. Ráadásul a vezérléséhez nem szükséges távirányító, elég csak szó szerint legyinteni előtte egyet, hogy lapozzon a képek között.

A Meural nem sima digitális képkeret, hanem művészi digitális vászon! Ezt a digitális képkeretet 2 különböző méretben lehet kapni. A kijelző mindkét esetben 27′ colos  1080p, azaz Full HD LCD kijelzővel működik. A megjelenítésről 8 GB memória rendelkezik, aminek a felét a szoftver, másik felét pedig a képek tehetik ki. Akinek nem elég ez a méret, annak ajánljuk Samsung álca tv-jét.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Budapesti életképek - Fővárosunk Marcus Goldson festőművész szemével

A képek mérete mellett a két különböző mérethez a képek keretét is ki lehet választani, hogy a szobánkba jobban illeszkedjen. Választhatunk fehér, fekete vagy fa mintázatú keretet a digitális vásznunkhoz.

Természetesen az összes ismert és kedvelt fájl formátumot képes lejátszani, így megbirkózik a JPG, GIF, PNG, BMP, SVG formátumokkal, de akár MP! vagy MOV videókat is le tud játszani. A keret ugyan nem tartalmaz hangszórókat és az egyes videóknak van méret korlátja is de mégis megnyitja a lehetőségét a csendes videók lejátszásának.

A digitális képkeret vezérlése két módon oltható meg. Vezérelhetjük applikáción keresztül mobilról, vagy akár a kép előtti gesztussal, legyintéssel is. Természetesen az applikációt mindkét operációs rendszeren, így IOS és Android rendszereken is letölthetjük.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Nyújtható papírfejek - a papírszobrászat művészete

digitális képkeret - kép vászon

Nem véletlen hívjuk inkább digitális keretnek. A Mural arra törekedett, hogy a megjelenített kép minél szebb és élethűbb legyen. Ehhez a kijelző színeinek pontosságát szinte tökéletesen beállították és megoldották. Természetesen a kijelző matt és egyáltalán nem csillog.

digitális kép - fehér fekete fa képkeret

Digitális vászon digitális képkeret helyett

A digitális vászon hogy mindig ugyan azt az élményt nyújtsa, környezethez alkalmazkodó fényerő vezérlést is kapott. Az eredmény valóban inkább egy művészi képkeret mint egy digitális kép.

Ez a digitális képkeret azaz vászon tökéletes dísze lehet lakásunknak és otthonunknak. Tetszés szerinti kerettel nagy méretével és (automatikus érzékelős) forgatható tájolásával biztosan mi is megtaláljuk a helyét.

digitális képkeret - nappalidigitális kép vászondigitális kép képkeret digitális kép képkeretdigitális kép vászonDigitális képkeret - applikációDigitális képkeret - legyintésselDigitális képkeret - legyintéssel

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved