Design fali tároló amibe bármit elhelyezhetsz és nem csak hogy jól néz ki de valóban különleges és egyedi is.

Valóban egyedi és különleges design tárgyat szeretnél a lakásodba? Azt hiszem ez a design fali tároló biztosan megfelel erre a célra. Nem ez az első design tárgy amit bemutatunk, de talán az egyik legkülönlegesebb.

Paul Ketz tervezte ezt az igazából meghatározhatatlan valamit és Nest-nek nevezte el. Valóban a legnagyobb kérdés az az, mi is ez? Egy design tárgy? Igen, Talán egy design fali tároló? Igen. Esetleg művészet? Természetesen, sőt talán még játék is.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Koccintsunk a legdesignosabb poharakkal - itt a 10 legötletesebb darab!

Bármi is legyen, a Nest egy látványos és különleges, amit szerintem szinte mindenki szívesen látna az otthonában. Ennek a design fali tárolónak a segítségével kedvenc tárgyainkat tárolhatjuk bemutathatjuk úgy hogy közben egy vizuális élményt is nyújtunk magunknak és a vendégeinknek is.

A Nest szakít a mindennapokkal, a használata nem csak vizuális élményt nyújt, hanem játéknak sem utolsó. Valódi ügyességi játék és szenzoros élmény is benne tárgyakat elhelyezni. Nem lehet csak úgy oda, bele dobálni bármit is, mindent ügyesen el is kell helyezni.

A használata szórakoztató, ami előhozza a gyermeki ént. A vizualitás elkápráztató ahogy a szervezett káosz megjelenése design tárggyá változtatja. Ha neked is tetszik ráadásul meg is veheted a tervező oldalán. No persze nem adják olcsón.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Csilingelő díszek- a legszebb szélcsengők saját kezűleg!

Ha tetszenek a képek és kedvet kaptál ehhez a design fali tárolóhoz, érdemes körbe nézned a tervező oldalán mert találsz még ott hasonló különlegességeket. No és persze ne feledj böngészni nálunk se. Ha szereted a különlegességeket érdemes böngészned a Trend kategóriában.

design fali tárolódesign fali tárolódesign fali tárolódesign fali tárolódesign fali tároló

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved