Modern családi lakás kreatív megoldásokkal és szobánként más-más stílusban

Érdemes megnézni ezt a modern családi otthont, hogyan ötvözi a különböző stílusokat az anyagokat és az egyedi bútorokat úgy, hogy a végeredmény valóban bámulatba ejtő. A tervező Oleksii Karman.

A lakásban a család minden tagja jól érzi magát az biztos, hiszen minden szoba saját stílust kapott. Más stílusú a dolgozó szoba és a gyerek szoba és ezek természetesen teljesen eltérnek a nappalitól és a konyhától is. Sőt családi lakás lévén a két fürdőszoba ami helyett kapott a lakásban, szintén teljesen különböző.

Nappali – konyha és átrium

A fő tér a nappali-konyha, ami családi lakás lévén nagy helyet kapott, ahol a nyitott tér dominál, középpontban egy átriummal, ami a lépcsőnek ad helyet. Érdemes megfigyelni az anyag használatot, így a különböző típusú fa elemeket a konyhában és a nappaliban. Szintén érdemes felfigyelni a konyha különleges anyagaira mint a kő pult.

A nappali, átrium közepén található konzolos lépcső is megér egy bekezdést, hiszen ilyen kecses, dizájnos konzolos lépcsőt ritkán látni, amiért nem csak a tervező, hanem a kivitelező csapat is dicséretet érdemel.

Még mindig nem lehet elszakadni a családi otthon fő területétől, hiszen a konyha egyedi narancs színű és 3 lábú székeit is érdemes szemügyre venni, illetve elsőre talán azon is el kell gondolkozni, ezekre a székekre hogyan is kell leülni!?

EZ IS ÉRDEKELHET:  10 alapvető lakberendezési tipp ami segít otthonosabbá tenni a lakásodat és szobáidat

A fő terület elrendezése alapvetően tágas, ami több apró tervezői trükknek köszönhető na meg a nagyméretű ablakoknak is természetesen. Az első trükk, hogy a területet 3 felé osztották és a nappali valamint a konyha a terület két szélre került, úgy hogy a bútorokat is oda  csoportosították. Tovább növelte a teret a konyha szélén található nyitott polc is, de ami legjobban besegített az a központi átrium és a konzolos lépcső. Ezek együtt igazán légiessé tették a teret.

családi lakás több stílusban - konyha átrium nappalicsaládi lakás több stílusban - étkező 2családi lakás több stílusban - átrium lépcsőcsaládi lakás több stílusban - étkezőcsaládi lakás több stílusban - nappali 2családi lakás több stílusban - nappali
családi lakás több stílusban - konzolos lépcsőcsaládi lakás több stílusban - nappali lépcsőcsaládi lakás több stílusban - konyha étkező

Dolgozó szoba

A családi lakás lényege, hogy mindenki megkapja a saját terét így a dolgozó szoba sem maradhatott ki. A dolgozó szoba a munka szellemében letisztult egyszerű vonalvezetésű, ahol láthatóan a tágas tér kialakítása volt fontos, amihez tükrös szekrény ajtót, világos felületeket használtak. Az íróasztal az ablaknál csodálatos kilátást biztosít munka közben.

A dolgozó szobáról biztosan kijelenthető, hogy egyszerű de hatékony elrendezés mellett biztosítja a kellemes munkát.

családi lakás több stílusban - dolgozó szobacsaládi lakás több stílusban - dolgozó szobacsaládi lakás több stílusban - dolgozó szoba

Hálószoba

A hálószoba igazán érdekes, hiszen ebben a családi otthonban minden más stílusú de itt egy szobában is több stílusjegyet lehet felismerni.

A falon lévő nyers fa borítás kellemes rusztikus hatást kelt amihez igazán illik a vele szemben elhelyezett kandalló, azaz kandalló keretben lévő gyertyák. Az ágy mellett a vintage stílusú lámpa színei és kontrasztja töri meg a klasszikus vonalvezetést. A kerek lámpa és a krikszkraksz dizájn szőnyeg ügyesen töri meg az egyenes vonalakat.

EZ IS ÉRDEKELHET:  A legszebb úszó házak a nagyvilágból

családi lakás több stílusban - hálószobacsaládi lakás több stílusban - hálószobacsaládi lakás több stílusban - hálószoba

Vidám fehér gyerek szoba

A családi lakás gyerek szobája igazán kreatívra sikerült. A falakon plüss állatok, a földön különleges mintás szőnyeg és egy  sportkocsi ágy valamint mászóka is található a szobában, sőt az egyik falra írni is lehet.

családi lakás több stílusban - gyerek szobacsaládi lakás több stílusban - gyerek szobacsaládi lakás több stílusban - gyerek szobacsaládi lakás több stílusban - gyerek szoba

 

Fürdőszoba variációk a családnak, felnőtt és gyerek fürdő

Ami leginkább eltér egymástól ebben a különleges családi lakásban, az a két teljesen különböző fürdőszoba.

Az egyik fürdő világos és egyszerű, ahol ezt egyedül a falra került  oroszlán festés vagy minta töri meg.

A másik fürdő ami a szülői fürdő sötét és dizájnos mozaikkal burkolt, így mégis színes és modern fürdőszoba üveg zuhanyzóval, ami összességében igazán különlegessé teszi.

családi lakás több stílusban - dizájn fürdőszoba

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

családi lakás több stílusban - családi, gyerek fürdőszobacsaládi lakás több stílusban - családi, gyerek fürdőszobacsaládi lakás több stílusban - dizájn fürdőszoba

Közlekedő és gardrób

Természetes, hogy egy családnak pakolni is szükséges így nem maradhat a családi lakás gardrób nélkül és ha már a gardrób, akkor nézzük meg a közlekedőt is.

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

családi lakás több stílusban - közlekedő 2

családi lakás több stílusban - gardrób

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved