Autó Ikonok ikon gyűjteménye a falra, tökéletes dizájn elem, illetve díszítés lehet az irodába vagy a lakás férfi szekciójába.

Bár már biztosan sokan ismerik a Kickstarter vagy Indiegogo, illetve ezekhez hasonló közösségi finanszírozó weboldalakat nem biztos, hogy a lakberendezéssel kapcsolatban a legtöbb embernek eszébe jutna ezeket felkeresni, pedig érdemes!

EZ IS ÉRDEKELHET:  Dizájn evőeszköz készlet amit meg is rendelhetsz - Giro

Ezek az oldalak már kezdetben sem és ma már különösen nem a műszaki cikkekről szólnak! Ezeken a felületeken számos lakberendezéssel vagy otthonokkal kapcsolatos projekt fut, melyek közül szeretnék most bemutatni nektek egyet.

Az egyik jelenleg futó kampányra hívnánk fel a figyelmet, amely remek díszítés lehet egy lakásba, irodába vagy akár ajándékként is nagyszerű egy férfi számára!

Az AUTO ICON SCREEN PRINT nevű projekt már elnevezésében is tökéletes, hiszen autó Ikonoknak az “új-lenyomatát”, ikonjait, autó márkánként foglalja egy képbe.

EZ IS ÉRDEKELHET:  10 húsvéti dekoráció amit Te is elkészíthetsz akár 10 perc alatt.

Az autó márkák között a Ford, Ferrari, Porsche, GM, BMW találhatóak meg. Támogatóként 20-115$ közötti összeget áldozhatunk, de ezért természetesen már a képek közül is válogathatunk.

icons-gifbmw-iconsford-iconsferrari-iconsporsche-iconsgm-icons

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

 

 

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved