Alvás érzékelő ami segít a tökéletes alvásban. Lekapcsolja a lámpát, vezérli a fűtést mégsem kell hozzá semmit se viselni.

Ki ne szeretne tökéletesen aludni, de sajnos nem mindenki ébred fel minden reggel kipihenten és frissen. Az új Nokia alvás érzékelő, amit a 2018-as CES kiállítóson mutattak be pontosan ezt az ígéretet kívánja valóra váltani mindenkinek.

Az okos alvásérzékelő amit a Nokia fejlesztett, képes követni az alvási fázisokat, sőt emellett akár a világítást és a szoba hőmérsékletet is vezérelheti. További különlegesség, hogy az alvás érzékelőt nem kell hordani, elég egyszerűen a matrac alá helyezni.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Konyhai világítás - ötletes megoldások minden problémára!

Az alvásvezérlő érzékeli az alvási fázisokat, a horkolást  sőt még a pulzust is. Természetesen Wifi-vel képes kapcsolódni az otthoni hálózatra is és egy mobil applikációval összekapcsolva képes ezeket az adatokat elemezni.

Az otthoni okos rendszerekkel is képes össze kapcsolódni, mégpedig az IFTT protokol segítségével, amit támogat. Természetesen a fűtést és a világítást az alváshoz hangolja, hogy így is tökéletesítse az éjszakai pihenést.

“A víziónk, hogy segítsük a világ egészségesebbé tételét és az alvás minősége legalább annyira fontos eleme az egészséges életmódnak, mint a rendszeres testmozgás vagy az egészséges étkezés” mondta a Nokia marketing vezetője.

Hogyan is működik pontosan ez az alvás érzékelő? Mikor befekszel az ágyba, érzékeli ezt. Elhalványítja, vagy alváskor teljesen lekapcsolja a fényeket. Csökkenti a szoba hőmérsékletét. Sőt okos eszközökhöz kapcsolva akár a kávéfőzőt is bekapcsolja.

EZ IS ÉRDEKELHET:  5 tipp és 50 kép a karácsonyi világítás újrahasznosítására, hogy ne csak porfogó legyen a szekrényben

Az új alvásérzékelő lehetőséget ad mindenki kezébe, hogy betekintést nyerjen saját alvási szokásaiba. Javítsa az alvását, sőt a felébredést is az alvási fázisokhoz lehet időzíteni. Ahhoz hogy az alvás minőségét javítsuk, a legfontosabb, hogy először megismerjük azt.

Az adatok elemzésével és egy kis változtatással az alvási szokások között jelentősen lehet javítani az alvás minőségét. Reméljük a bemutató után mielőbb elérhetővé válik ez a hiánypótló termék és alkalmazás.

alvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlőalvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlőalvás érzékelő kapcsoló alvásvezérlő

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved