Talán mindenkinek van otthon egy-két nem használt tányér. Gondoltad volna hogy milyen szép fali dísz lehetne belőlük?

Nem tudod mi legyen a fali dísz? Van otthon egy nagy üres falfelület, vagy oszlop, bármi? Nem új gondolat tányérokkal díszíteni a falat. Ha van egy üres falfelületed és nem tudod mit tegyél oda,  vagy egyszerűen csak kitöltenéd a dísztányér nagyon jó lakberendezési ötlet.

A tányérok használata mint fali dísz, nekem ugyan annyira tetszik, sőt sokszor jobb is lehet mint egy kép felhelyezése. A megfelelő tányérok jól elrendezve sokkal kedvesebb, jobb és egyedi hangulatot kelthetnek mint bármilyen más fali dísz.

A tányérok használata díszítésként ráadásul kicsit visszatekintés és a hagyományok felé nyitás. Természetesen lehet modern tányérokkal is díszíteni de sokkal nagyobb lehetőséget adnak a gyűjtemények és a régi hagyományos tányérok.

EZ IS ÉRDEKELHET:  17 Kerti lépcső és többszintű terasz a hátsókertekben

A tányérok fali díszként nagyon mutatósak, ha a képeket figyelmesen megnézitek, utána akár Ti is tudtok az alábbiakhoz hasonló szemgyönyörködtető díszítés elhelyezni a lakásotokban.

Talán még fontos elmondani, hogy nyilván a konyha jut az eszünkbe ha tányér díszek helyén gondolkodunk, de nem kell leragadni a konyhában. Más helységekben, akár egy nappaliban vagy hálószobában is jól mutathat.

Amikor tányér fali dísz készítésének adjunk a fejünket, mindenképp nézzük meg milyen helyiségbe és milyen falra helyezzük el. Színben használhatunk illeszkedő-harmonizáló színt de akár ellentétes színeket is, sőt egy minimal stílushoz nagyon jól állhat a monokróm tányér díszítés is.

Az elhelyezésnél alkalmazhatunk valamilyen geometria formát, de a rendezetlen tányérokkal is lehet hibátlan dizájn  megjelenést elérni. Készíthettek neki polcokat, felakaszthatjátok őket, de a legtöbbször általában csak simán felragasztják a dísztányérokat a falra.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Romokból otthont – Pedro Quintela remekműve

A tányérok amiket használunk igazából bármilyen tányérok lehetnek. A régi otthoni tányérjaink, új modern tányérok, speciális festett tányérok, porcelánok, sőt akár mi is készíthetünk külön tányér díszítést, dísz tányért Tényleg csak a fantáziánk szabhat határt, akár teljesen egyedi mintákat is ki lehet találni.

tányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekoráció

Otthon 24 megosztás

tányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekorációtányér díszátányér mint fali dísz és dekoráció

Lapozz! A legszebb fali díszek és dísztányérok a cikk következő oldalán vannak, megéri lapozni!

Lapozz - a cikk folytatódik

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved