Álomszép konyhabútor válogatás gyártóktól és tervezőktől, itt biztos Te is találsz kedvedre valót

A konyhabútor a lakás egyik legfontosabb része, hiszen a konyhát minden nap többször is használjuk így az, hogy milyen a konyhabútor, nem csak design hanem funkcionalitás kérdése is. Ráadásul a konyhabútor design trendek folyamatosan és gyorsan változnak, így megtalálni a megfelelő konyhát valóban a lakberendezés egyik legnehezebb része.

Az alábbi válogatásban igyekeztünk vegyesen, de főként design konyhabútor válogatást készíteni, kiegészítve az új-régi klasszikus konyhákkal. Természetesen és így vélhetően ezek nem az olcsó konyhabútor kategóriába esnek. A válogatás fő célja részünkről, hogy inspirációt adjanak neked, hogy vajon mi az ami neked tetszik és Te milyen konyhabútort válasz vagy gyártass magadnak később nem pedig az hogy olcsó konyhabútor válogatást készítsünk.

EZ IS ÉRDEKELHET:  26 gyerekszoba bútor és dekoráció amitől eláll a lélegzeted is

Lakberendezéskor, a konyhabútor legyártása vagy megrendelése előtt érdemes tényleg minél jobban körbe nézni, mert sokszor a drágának hitt bútort is lehet olcsó konyhabútorként legyártani. Mi is láttunk már nem egy olyan gyönyörű konyhát, melyet egy nagy vagy minőségi gyártó konyhája inspirált és a megrendelő maga készítette el vagy gyártatott egy hasonlót de jóval olcsóbban.

A konyháknak sok típusa van, megkülönböztetjük őket design stílus alapján, de akár gyártás  technológia alapján is. A konyha váza a korpusz és az ajtókat, illetve a látható felületet pedig konyhafront -ként szokták emlegetni. A konyhafront gyártási módja alapján is szokták megkülönböztetni a konyhabútorokat.

A design konyha ma már nem azt jelenti feltétlenül, hogy modern bár ezt a kifejezés ma még főként az egyenes vonalvezetésű és letisztult modern konyhákra szokták mondani, azonban szerencsére ma már egyre szélesebb a design konyha kínálat.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Ne féljünk az absztrakttól! - Design festmények a lakásban

Talán a legfontosabb a jelenlegi lakberendezés és konyhai trendekkel kapcsolatban, hogy ismét divatba jött a konyhabútor és a Fa anyagok használata és a fa nyers megjelenítése, természetesen emellett továbbra is nagy divat a teljesen letisztult egyszerű és minél simább felületekkel dolgozó modern stílus is.

Az alábbi 57 konyhát a teljesség igénye nélkül válogattuk, ha úgy érzitek kimaradt valami vagy tudnátok még ajánlani bátran írjatok nekünk.

Modern konyhabútor - ezüstModern lekerekített és fényes fekete konyhabútorModern lekerekített éModern minimalista barna konyhabútor Beépített konyhabútorKétszínű világos-sötét konyhabútorFehér korpuszos és barna frontos modern konyhabútordesign konyhabútor loft lakásbaKonyhabútor fehér korpusszal és fronttal és főző szigettelModern konyhabútor szürke pulttalBézs - fehér konyhabútorKonyhabútor barna korpusszal és fehér fronttal valamint banra étkező asztallalFehér konyhabútor bükk ajtókkal díszítveFehér minimalista letisztult konyhabútor

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

Modern konyhabútor fehérModern minimal konyhabútorFehér teljes magasságú konyhabútorkülönálló Konyhabútor szigettel és étkezővelKülönálló konyhabútor kő pulttal és polcrendszerrelKonyhabútor fábólModern konyhabútorkegyszerű és letisztult bükk minimalista és modern konyhabútorfekete modern beépített konyhabútorfehér modern beépített konyhabútor és sziget KonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorSötét konyhabútor és étkezőegyszerű konyhabútorKonyhabútorKonyhabútorKonyhabútorTömör fa konyhabútorKlasszikus rusztikus konyhabútorKonyhabútorKonyhabútor

Klasszikus festett türkiz kék konyhabútorKonyhabútorKonyhabútorModern design konyhabútor rozsdamentes fronttalKonyhabútormodern lekerekített különleges konyhabútorKlasszikus konyhabútormodern lekerekített különleges konyhabútorKonyhabútorKonyhabútor modern konyhabútormodern konyhabútorkonyhabútormodern konyhabútorfehér konyhabútorkonyhabútorkonyhabútorKlasszikus fehér konyhabútorKlasszikus fehér konyhabútorModern fehér konyhabútorlila modern konyhabútormodern konyhabútor

 

Források: BulthaupJonathan Tuckey Design, DPAW, SpaceCucina,deVOL, Berdoulat, MilesMcqillen,

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved