3 luxus penthouse lakás a világ különböző tájairól és stílusában

A világban ahány tervező és ahány helyszín annyiféle lakás és belső tér készül, hiszen ezekre mindig kihatással van a környezet a hangulat az elhelyezkedés. A sokszínűség bemutatására most 3 luxus penthouse lakás bemutatása következik.

Az első penthouse lakást az Ukrán Alexander Simakov tervezte és Ő maga Olympus Penthause néven szerepelteti a portfóliójában. A teret az egyszerű letisztult formák és a kárpitozott puha bútorok uralják.

A második luxus penthouse lakás Texas államban Austinban van és Allison Bruke nevéhez fűződik. Az Amerikai tervezésben inkább a minimalizmus az irányvonal ami az anyaghasználattal, a beton és fém elemekkel kicsit a az ipari esztétika felé hajlik.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Svéd nappali - elegáns és praktikus stílus

A harmadik luxus penthouse pedig az Adamdesign Studió magyar oldalán találtuk amit valamikor értékesítésre kínáltak és a kiírás szerint sikeresen értékesítették is. A lakás Budapest 11. kerüketében a Madárhegyen található.

Érdekes, hogy arról, mi is a penthouse lakás itthon rengeteg vélemény, illetve így természetesen több “penthouse” lakás hirdetés is megjelenik. Ez azért természetesen külföldön kicsit másképp van. Mi nem szeretnénk döntő bírók lenni jelen cikkünkben, hogy mi felel meg penthouse lakásnak, ezért elfogadtuk a tervezők azon kijelentéseit, hogy az általuk bemutatott penthouse lakás valóban penthouse.

EZ IS ÉRDEKELHET:  Tündérek, mesehősök, hercegnők - a legszebb gyerek szobák!

Azért nagyjából azt érdemes elmondani, hogy a penthouse lakás egy az épület felső szintjén elhelyezkedő (nem tetőtéri) lakás, amihez valóban nagy, a lakás méretéhez képest arányban is nagy terasz illeszkedik. Természetesen a Penthouse egyben a luxussal is már összenőtt de mint ahogy látszik ez nem minden.

Penthouse Lakás 1

penthouse lakás nappalipenthouse lakáspenthouse lakás konyha étkezőpenthouse lakás nappali étkezőpenthouse lakás hálószobapenthouse lakás hálószobapenthouse lakás közlekedő, lépcsőpenthouse lakás hálószobapenthouse lakás hálószobapenthouse lakáspenthouse lakás lépcsőpenthouse lakás közlekedő, lépcsőpenthouse lakás konyha étkező

Penthouse Lakás 2

penthouse lakás nappali és kandallópenthouse lakás csigalépcsőpenthouse lakáspenthouse lakás fürdőszobapenthouse lakás konyha étkezőpenthouse lakáspenthouse lakás

Penthouse Lakás 3

penthouse lakás nappalipenthouse lakás konyha 10penthouse lakás nappalipenthouse lakás hálószobapenthouse lakás nappali és konyhapenthouse lakás mosdó és zuhanyzópenthouse lakás nappali és konyhapenthouse lakás mosdó és zuhanyzó

Tetszett ?

Iratkozz fel legfrissebb lakberendezési és dizájn híreinkre most!

Küldünk még!

Köszi!

penthouse lakás konyha és fürdőpenthouse lakás gyerekszobapenthouse lakás közlekedőpenthouse lakás mosdó és zuhanyzópenthouse lakás hálószobapenthouse lakás nappalipenthouse lakás konyha és nappali

HAGYJ ÜZENETET

Írd meg a hozzászólásod
Kérjük add meg a neved